HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

Horoszkóp-június

2008.06.01. 10:59 Shepherd

Kos (március 21.-április 20.)
Fasza kondíció, irigylésre méltó önbizalom. Régen volt ennyire a toppon. Igyekezzen ellenállni a kísértésnek, hogy mindenkinek elmagyarázza a vízpartokon, hogy mit miért csinál szarul. Inkább fordítsa energiáit a már-már körmére égő hivatalos elintézésére. Meglepően könnyen fog menni. Június végi családi konfliktus szinte elkerülhetetlen, de hát Önnek nagy a pofája. Most majd jól megtanulja. Na.
 
Bika (április 21.-május 20.)
Ez a hónap, feszült, nyugtalan. Könnyen és indokolatlanul felfortyan. Nem, nem mindenki dob Ön elé.  Pedig nem igen lehet oka panaszra. Pénzügyekben végre beérik a befektetett munka gyümölcse. Csak legyen óvatos, nem biztos, hogy tűzőszúnyoggal kéne etetni. Ápolja régi barátságait, arra van szüksége.
 
Ikrek (május 21.-június 21.)
Mivel még egy darabig az Ön kedvéért kell fel a nap gyakran az lesz érzése, hogy lemarad valamiről. Valahogy könnyebben veszti el mostanában a türelmét és azt gondolja, hogy a születésnapján több járna Önnek. Pedig nagy lófaszt. Most már nem halogathatja ígéretei beváltását mert az orrára húzzák. Hallgasson az intuícióira. Most bejönnek és nem csak abban, hogy vízközt vagy fenéken.
 
Rák (június 22.-július 22.)
Készüljön fel váratlan meglepetésekre. Olyan látogatók jönnek, akikre véletlenül sem számított. Sokan keresik fel tanácsért. Pont, most amikor nagyon tele van a szákja. Vigyázzon, mert legendás jóhiszeműsége most pénzbe is fog kerülni. Ne adjon kölcsön sem, botot sem orsót. Mivel új pózt ismer meg egy leterített botzsákon, elégedettség tölti el.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Máskor sem ismert lehetetlent de most tényleg senki nem állhat az útjába.  Bár nem használ tisztességtelen eszközöket, de a cél kedvéért simán –véletlenül- rúgja bele az irritáló szomszéd gilisztás dobozát a vízbe. Érdekes emberekkel köthet új barátságot, de vigyázzon, mert a halőrök eltúlozzák saját fontosságukat és lehúzzák. Ismerkedjen inkább azzal a hajléktalannal, aki nagyon behajol az ablakán, de ne hagyja, hogy átkapcsoljon a juventuszra.
 
Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Mostanában a munkája és karrierje foglalkoztatja. Ahelyett, hogy békéshalazna. Máskor gyorsan dönt egy ilyen fontos kérdésben most meg hezitál. Nem a jövőtől tart, hanem a jelentől. Semmi sem olyan sürgős vagy fontos, hogy azonnal döntsön. Szarja le és menjen végre horgászni. Ha vár néhány hetet az ölébe hullik az, amiért most küzdeni kéne és az etetése is beérik.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Most megfoghatja élete halát és megdughatja élete nőjét. Persze lesznek miatta problémák, de az áldozatok és élvezetek aránya megnyugtató. Ne szarjon be. Próbálja elképzeléseit a hónap első felében megvalósítani, mert a másodikban nagyobb erőfeszítésre lesz szüksége. Briliáns kommunikációs készségével ismét elsimít egy problémát, de vigyázzon ne száradjon bele mások problémája az Ön lelkébe. Válasszon inkább vad vizeket.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Most bírja ki, hogy nem olvas be annak a hülye fasznak. Kivételesen ragaszkodjon a diplomatikus megoldáshoz. Ha elveszíti a türelmét, elúszik a lehetőség. Seggelje ki azt a halat. Ne azt nézze, hogy mennyire görbül mások botja. Féltékenységével saját pozícióját rontja. Ellenkezés helyett válassza a látszólagos beleegyezés taktikáját. Be fog jönni és újra mehet a saját feje után.
 
Nyilas (november 22. - december 21.)
Annyi munkája lesz amit másik három ember sem tud elvégezni. Most nem vígasztalja, hogy az eredmény majd Önt igazolja sőt később nem remélt haszonnal jár. Nem alaptalan az, hogy mások irányítják a sorsát és a feje felett döntenek. Főleg családi-rokoni ügyekben lesznek kellemetlen meglepetések. Ezeket sokkal könnyebb elsimítani mint gondolná. Bár most nem lesz ideje horgászni, tartson ki.

Bak (december 22. - január 20.)
Úgy tűnik ez a hónap olyan „semmi különös” lesz. Jobban elemezve a helyzetet viszont kiderül, hogy jobban oda kéne figyelni a bürokrácia útvesztőire és a közlekedésre. Nem nagy bajtól kell tartani, hanem anyagi veszteségektől. Figyeljen kicsit jobban oda, és akkor nem kell újra váltania az állami jegyet is. Akiben eddig bízott rendes csalódást okoz. Ne bosszankodjon. Fojtsa meg.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Amikor ilyen jól alakul minden hajlamos arra, hogy elbízza magát vagy könnyelműsködjön.
Júniusban tényleg minden jól alakul. Ez nem csak a körülményekben de a hangulatában is tükröződik. Márpedig, ha megfeledkezik magáról többet, költ, mint szabad lenne. Különösen, ha barátait látja vendégül a Tisza parton. Ne könnyelműsködjön, hallgasson kedvese megérzéseire. Ha így tesz sok öröm éri. Legfeljebb le smucig parasztozzák.
 
Halak (február 20. - március 20.)
Hibát követ el, ha hirtelen ötleteire hallgat. Aztán majd számolhat a következményekkel. Meglepő módon most nem a vízpart hanem az otthon jelenti a legnagyobb kockázatot. A költözés vagy a felújítás rendesen leköti energiáit. Később nagyon fog az eredménynek örülni.  Próbálja a jó oldalát nézni. Akkor megbirkózhat a munkahelyi problémákkal és a nem várt kiadásokkal is. Ön sem lesz útban mostanában a vízpartokon.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr23497412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mirejmatyiő · http://www.antikkonyv.hu 2008.06.01. 13:26:38

Lesz egy zsák looser, aki elhisz, és beperel, hogy nem jött be:D

Hintamester · http://www.hinta.hu 2008.06.01. 16:59:37

Shepherd biztosra megy. Olvassák Önök és figyeljenek jól. Szóról szóra bejön. Most vizsgázott -egész jól- Dr Janák Lajosnál asztrológiából a Mantrán. ( www.csend.hu )

oldali 2008.06.01. 20:36:38

A vízöntő horoszkópja mintha egy kissé konkrét lenne.:)

Üdv:
oldali

ekkerjoz 2008.06.01. 21:45:39

Egyszer már hallgattam akkori kedvesem női megérzésére. A gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően viszonylag hamar felépültem. Sose vágjanak el piros drótot, ha nő tanácsolja.

gringo 2008.06.02. 10:22:01

Naponta többször hallgatunk a női megérzésekre. Csak nem vesszük észre.

Kocapecás 2008.06.03. 12:34:45

Álomfejtés:

Sügérre léptél a szabad strandon: Ne taposs el mindenkit, mert később még visszaüthet. Az is lehet csak isiászt kapsz. Egy tetanusz inekciót azonban bizonyosan.

Csukával orálisan szeretkezni: Szado-mazo, animál szexuális fantázia. A feleséged meghaladta a 120 kilót. Menjél inkább bojlizni. Az majd megnyugtat.

Törpeharcsa hegyek omlanak rád: Vigyázz már megint átvernek valami magán tavon! - Á nem zavaró a törpeharcsa. Szinte észre sem venni. - mondják majd. Aztán felzabálnak minden drága kajádat a törpik. Ne fantáziálj arról, hogy minden kifogott törpét a tógazda hátára szúrsz fel. Állítólag ez még nem megengedett.

Halőr lettél és orvhalászok kergetnek: Lásd be végre túlzásba vitted az adócsalást. Ha ma 1000 Ft. bevételt nem valottál be, akkor azt ne duplázd meg minden napon. Ki bír annyit rohangálni álmában?

Othon felejtetted a horgászigazolványodat: Oda se neki. Neked legalább van.

Bocsi, hogy ilyen zöldségeket firkáltam ide. A horoszkópok nagyon jók. Biztosan azt irigyeltem meg.
süti beállítások módosítása