HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

Horoszkóp-október

2008.10.01. 12:00 Shepherd

Kos (március 21.- április 20.)
Fontos lesz a munka, a kötelezettségek ellátása, szívesen szélesítik a látókörüket, tanulnak, művelődnek. Bár ezt a művelődést nem erőltetném, eddig sem ment vele semmire és nem is látszik meg.  Munkájukban és pénzügyekben is szerencsések lehetnek. Környezetükben viszont adódhatnak feszültségek, kritikának lehetnek kitéve. Jogos kritikáknak.  Nem érdemes vitatkozni, kerüljék inkább a konfliktusokat. Bár magas lesz az energiaszintjük, érdemes időnként lazítani is. Esetleg külföldi utazásra is sor kerülhet. Most nem erre a múzeumra gondolunk. Ukrajna ?

Bika (április 21.-május 21.)
Sok szempontból szerencsések lehetnek ebben a hónapban, munkahelyükön előreléphetnek, anyagi helyzetük is kellemesen alakul. Emberi kapcsolataik területén viszont már több lehet az akadály - legyen szó horgászatról vagy barátságról. Sok lehet a váratlan fordulat is ebben a vonatkozásban. A lehetőségek tehát adottak, de kitartás és gyakorlatiasság szükséges az eredményességhez – az meg nincs - és kevés segítséget kapnak környezetüktől. Ön, lássuk be nem egy pergető zseni. Ne erőltesse. Nézze Szilyt a Paprika TV ismétléseiben.

Ikrek (május 22.-június 21.)
Elég sok lehet az akadály az életükben, ami a munkában és a kapcsolatokban is megnyilvánul. Sokszor bonyolódhatnak vitákba, főleg a hónap 3. hetében. Általában nem sok támogatásra számíthatnak környezetük részéről. Az anyagiak területe valamivel kedvezőbb, szert tehetnek némi bevételre, de a költekezéssel bánjanak óvatosan! Pihenjenek sokat, ne erőltessék, ami nem megy. Lassan zárnak a műanyag tavak is.

Rák (június 22.- július 22.)
Ebben a hónapban a kapcsolatok ápolása lesz a legfontosabb - sokat foglalkoznak partnerükkel és családjukkal, keresik a nyilvános szereplést, a népszerűséget. Szívesen járnak társaságba. Általában tehát kellemes lehet az életük, de néha adódhatnak viták is, amiket jó kommunikációs készséggel és türelemmel lehet kezelni. Nagy energiákat fordítanak az ügyeik intézésére, de néha azért szükségük lehet pihenésre is. Elvonultan, egyedül. Addig sem baszogatnak senkit.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
Általában szerencsések lehetnek, ennek megfelelően közérzetük is javul. Főleg a hónap végén lesznek jókedvűek. Időnként adódhatnak nehézségek, de ezek inkább a környezetükben lévőket érintik - családtagjaik és partnerük is segítségre szorulhatnak. Szeretteik támogatása kellemes lehet, de azért ne vegyék mindenki gondját a vállukra, lazítsanak, élvezzék az elért eredményeket. Nézegessék sokat annak a másfélkilós pontynak a képét, amit beállítottak háttérképnek, mint életük halát.


Szűz (augusztus 24.- szeptember 22.)
Sok türelem és mértékletes hozzáállás szükséges most, hogy elérjék céljaikat. Munkában és anyagiakban is adódhatnak nehézségek, sok lehet a váratlan változás, kiadás. A szerelemben az új kapcsolatok élveznek előnyt, a régiekben konfliktusok adódhatnak, részben az unalom miatt. Próbáljanak egy kis izgalmat vinni az életükbe! Vegyenek hitelre legyezőbotot.

Mérleg (szeptember 23.-október 23.)
A mérlegek szépek és okosak. Kiváló, érzékeny horgászok. Emberi nagyságuk nem csak filantróp hozzáállásukban mutatkozik meg, hanem cselekedeteikben és kommunikációjukban is. Rajongva szeretik önt. Ebben hónapban próbálja természetes szerénységét legyőzni és mosolyogjon az Önt köszöntőkre, ne jöjjön zavarba. Igen, ilyen sokan vannak hódolói. Hatalmas fogások várnak Önre nem csak az ágyban, de a vízparton is. Igen, tudjuk, hogy megszokta, de most még nagyobbak. 

Skorpió (október 24.- november 22.)
Nagyon magas lesz az energiaszintjük, ami segítheti a problémák megoldását, főleg a munkahelyen, pénzügyekben és a fránya horogkötésben is. A hónap második fele lesz a kellemesebb, előtte adódhatnak feszültségek, főleg családi körben. A munka és a tanulás viszont egész hónapban jól alakulhat. Fontos lehet a lakás szépítése. Az egyedülállók párra találhatnak, a meglévő kapcsolatok is kellemesen folytatódnak. Minden fasza.

Nyilas (november 23.- december 21.)

A hónap első felében sok szerencsére számíthatnak, sikeresek lehetnek, élvezhetik az életet. Utána viszont már több lehet az akadály, a konfliktus a magánéletben és a munkahelyen is. Lesznek támogatóik, barátaik, de ellenlábasaik is, sok türelem szükséges. Érdemes ügyelni a pletykákra, félrevezetésekre is. Majd jól átkurják csukázás közben. A szerelemben is a hónap első fele lesz a kellemesebb, utána adódhatnak feszültségek.

Bak (december 22.- január 20.)
Fontos lehet az anyagiak kérdése, mind a pénzkereset, mind a költekezés vonatkozásában. Bár sikeresek lehetnek, érdemes óvatosan kezelni a pénzügyeket, kerülni a kockázatot. Szerelmi életük mozgalmasan alakulhat, ami részben érdekes, részben fárasztó is lehet. Meg ott a lakásfelújítás is. Szívesen töltik az időt otthon, családi körben, főleg a hónap vége lesz kellemes ebben a vonatkozásban. A közlekedésben érdemes ügyelni a balesetveszélyre, leginkább a hónap elején.


Vízöntő (január 21.- február 18.)
Nagy mozgékonyság, tettvágy lesz jellemző a jegy szülötteire. Fáradhatatlanul tevékenykednek, igyekeznek mindent elvégezni. Sikerülhet régi vágyaikat is teljesíteni, munkájukban előreléphetnek, emberi kapcsolataik is megfelelően alakulnak. Szerelmi életük is kellemes lehet, ismerkedhetnek, de régi kapcsolatukban is kiteljesedhetnek. A sok munka mellett pihenésre is szakítsanak időt! Cseréljenek elemet a fejlámpájukban.

Halak (február 19.- március 20.)
Fontos lehet az utazás és a kommunikáció minden formáját szívesen űzik. Nem árt azonban az óvatosság, kerüljék a balesetveszélyes helyzeteket, legyenek óvatosak az írásoknál, szerződéskötéseknél. Lehetőleg kerüljék a vitákat is. Munkahelyi ügyeik vegyesen alakulnak, szerelmi életükben viszont szerencsések lehetnek, új ismeretségeket is köthetnek. Mondjuk, erre rá is basznak majd, de úgy is hiába mondjuk.
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr38689636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gatsy 2008.10.09. 15:36:54

más má nem is lesz???
süti beállítások módosítása