HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

Linkblog

Dorozsmai harcsa

2009.09.20. 17:45 ekkerjoz

 Totyabácsi módra.

 

Fogj egy harcsát (Totyának ez nem túl nagy gond), a filettót sózzad meg, rántsd ki.

Jó, ha áll 2-3 napot, de ha nem, az se baj. Ötféle gombát párolj le kevés zsiradékon, öntsd fel rendesen tejszínnel. Főzz ki makarónit, keverjed össze a gombás mártással.

Kivajazott tepsibe rakj egy réteg gombás tésztát, aztán harcsát, aztán megint tésztát. Mehet bele kevés angolszalonna, vagy tarja, vagy sima füstölt szalonna, esetleg mindből egy kicsike. A tetejéről ne sajnáld le a vastag tejfölt és kemény sajtot. Sütőben kell sütni persze, amíg szép piros lesz.

Valami buzijó kaja, nem tudtam abbahagyni. Első este megettünk nyolcan mintegy hat kilót ebből, így reggelire is kaptunk egy új tepsivel.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

http://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr861394937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

afrenki 2009.09.21. 13:30:41

Igaz, csak morzsák jutottak este, de megerősítem, buzijó kaja!

dkfe 2010.09.06. 19:31:45

Üdv skacok! A pontosan leírt recept nagyon, de nagyon érdekelne! Örökre hélés lennék érte!

dkfe 2010.09.06. 19:32:52

hálás, bocs elírtam...