HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

Linkblog

Lemaradtunk a Pilisszentiváni horgászbálról

2008.02.24. 22:35 Yozuri Béla

Miközben a Szálka egy Kubai helyszínről jelentkezett horgászbál tudósítással, itthon is teljes aktivitással tombolt a horgászbál szezon.

Pilisszentivánon idén sem maradt el neves előadók közreműködésével a Horgászbál. Természetesen az efféle bálokon bárki résztvehet, és hiteles tanúk elmondása szerint a legjobb bulik. (A Blog szakírója, Szily például  szintén fanatikus  horgászegyesületi bálozó, idén csak bajuszproblémái miatt volt kénytelen kihagyni a báli szezont)  

A hirdetés profizmusa, szamizdatos jellege vonzó alternatíva a mai plakát-kultúrával szemben. Figyelemre méltó a készítő buja színhasználata, ami a minimálmarketing  mellett a hasznos információátadást szolgálja. Jól megfér a szöveg és a Szomszéd helységhagyományőrző csapatának fotója egy kontextusban.

Sajnos idén lekéstük. De jövőre ott leszünk.

José El Hijo Del Caballo Blanco   2008.02.24 Pilisszentiván, Magyaorország

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr55353264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ekkerjoz 2008.02.25. 06:22:11

Végre egy szép példa arra, hogy a sváb kultúra és géniusz milyen sokat tesz a nemzetért. Mindig büszke voltam sváb származásomra, bár én semmilyen hangszeren nem játszom, botfülem van, a Himnuszt is onnan ismerem föl, ha nem hallom a szöveget, hogy mindenki vigyázzba áll.
Hajrá svábok, hajrá szászok!

Yozuri Béla 2008.02.25. 18:06:42

A sváb bál zseniális. Werischwar-ra gyakran járunk bálba. Mégis azt kell mondjam a legzseniálisabb a környéken a Pilisszántói Tótbál.
Az Általános Iskolában rendezik. Még a svábok is átjönnek.