HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

Történelmi relikvia lett a szúnyoglárvatartó újságpapír...

2008.04.03. 03:20 Yozuri Béla

Sokadszorra mentem ki a Szentiváni Slötyire, hogy a harcore szakmaiság népmesei elemeit is magában foglaló, azaz nehezen induló, küzdelmes, de a végén roppant eredményes horgászatban vegyek részt.

A lehetőséget a cél eléréséhez a fehérhalakban láttam, hosszas keresés után sikerült a legjobb csalit megszereznem, ami az árvaszúnyoglárva. A sirjukból felkelnek a mohos hátú dévérek és iszapszemű bodorkák, ha szúnyog van a horgon, ez az eredményszemléletű horgászat egyik alapigazsága.

Legutóbb is megállapítottuk , hasznos dolog az újságolvasás, most sem kíméltem meg magam a csomagolóanyag (újságpapír)áttanulmányozásától.

 

Fejlődés és hagyománytisztelet..... Újbuda.... A 20%-ot érő jattolás...  

A csomagoló sajtóanyag igen változatos, a néha több éves cikkek mindig érdekes gondolotatokat csalnak elő a horgász olvasóból, bár a mostani anyagnál inkább az önsajnálat dominált. A féllapos hirdetésben már magában  szerepel, hogy Újbudán, az időközi választások első fordulójában annyira nem érdekelte a választókat a történet, hogy második kell. Új hirdetés is. Naná. Megint féloldalon, jattolva, a mi pénzünkből, értünk. Mint rég.

Fejlődés és Hagyománytisztelet

 A java szúnyog akkor dögölhetett meg, amikor végigszamábázott a fenti szófordulat 1 réteg újságpapírt is átütő, paranormalitásában Uri Geller-i magasságokat ostromló részein, ezért én úgy gondolom, az országon kívül még a szúnyoglárvákat is sajnálni kell. Amelyik nem került időben horogra, annak feltűnően hamar vége lett. Nem lehetett kellemes az érzés a lárváknak a fizetett politikai hirdetések által uralt oldalon két tűz közé szorulva (Csapody Miklós arca képezte a kolónia magját) eltölteniük utolsó óráikat a csaliváválás metamorfózsa előtt. (Mielőtt lerágnánk a körmünket izgalmunkban, utánnanéztem, az időközi választást 70%-os többséggel a szintén paranormális kultúrköri jelző szerinti , ún. "új többség" formációban induló képviselőjelölt nyerte.)

Ezúton hívnám fel a csaliforgalmazók figyelmét a tapasztalati tényre, miszerint a lárvák olyan újságpapírba csomagolva amiben politikusokkal érintkezhetnek, hamarabb döglenek, és a horgász-olvasónak sem használnak. Használatát mellőzzék.

4 komment

Címkék: kommunisták szürrealizmus illusztrációk prudens szakmaiság

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr28407463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gringo 2008.04.03. 07:07:30

Nem úgy van az, tudatos gerillamarketingről van itten szó. Szeretett Pártunk a számára oly fontos réteg, a horgászok megnyerésével próbálkozik szúnyogcsomagoló kamu-újságpapír formájában.

Mint már írtam, választások napján általában lógatok. Mit mondjak... Nagyon durva kampánycsend-sértéseket tudnak elkövetni a szúnyog-csomagolással. :-)

Amúgy van rosszabb a politikus-portréknál: mostanában egyre inkább a Blikk-Napi Ász vonulat terjed, amit még az ingerszegény vízparton sem vagyok hajlandó elolvasni. Az is kérdés, hogy a szúnyoglárvák mit szólnak Győzikéhez... Az a baj, hogy a boltosok nem ismerik fel a szúnyogcsomagolás fontosságát, és nem válogatják meg a sajtóorgánumokat.

ekkerjoz 2008.04.03. 09:18:30

A tárgyi újságban lévő valamennyi érintett egyöntetűen féreg. A szúnyoglárvák nem hazudnak, és csaliként, továbbá természetes közegükben nagyon hasznosak. Ez a véleményem.

Boracsso Braun 2008.04.03. 13:09:56

Épp a napokban mondta meg Gyula imréről a tutit.
Viva las larvas!

gringo 2008.04.03. 20:49:09

Ó, csak nem a legújabb káromkodós felvétel főszereplőjét tisztelhetjük Gyulában? Ennyit ér egy kézfogás a politikában...