HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

Dorozsmai harcsa

2009.09.20. 17:45 ekkerjoz

 Totyabácsi módra.

 

Fogj egy harcsát (Totyának ez nem túl nagy gond), a filettót sózzad meg, rántsd ki.

Jó, ha áll 2-3 napot, de ha nem, az se baj. Ötféle gombát párolj le kevés zsiradékon, öntsd fel rendesen tejszínnel. Főzz ki makarónit, keverjed össze a gombás mártással.

Kivajazott tepsibe rakj egy réteg gombás tésztát, aztán harcsát, aztán megint tésztát. Mehet bele kevés angolszalonna, vagy tarja, vagy sima füstölt szalonna, esetleg mindből egy kicsike. A tetejéről ne sajnáld le a vastag tejfölt és kemény sajtot. Sütőben kell sütni persze, amíg szép piros lesz.

Valami buzijó kaja, nem tudtam abbahagyni. Első este megettünk nyolcan mintegy hat kilót ebből, így reggelire is kaptunk egy új tepsivel.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr441394937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

afrenki 2009.09.21. 13:30:41

Igaz, csak morzsák jutottak este, de megerősítem, buzijó kaja!

dkfe 2010.09.06. 19:31:45

Üdv skacok! A pontosan leírt recept nagyon, de nagyon érdekelne! Örökre hélés lennék érte!

dkfe 2010.09.06. 19:32:52

hálás, bocs elírtam...