HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

Csitt, csak most maradj csendben

2008.02.11. 06:02 Shi Manó

Bulvárosodik a Szálka! Az itt látható, kisebb Blikk-fícsörre is alkalmas apróhirdetést természetesen a Mahorból vadásztuk le, kapitális példány. Egy szociológiai mikrotanulmány haiku erősségű lírában. Egyrészt rögtön kiderül, hogy Korda-villa ide, Fonográf-klub oda, a szocialista könnyűzene sem volt mindenkinek aranybánya: a négy faházból álló komplexum egyszerre jeleníti meg a korszak középvezetői, járási-párttitkáros/ szakszerzetis luxusmaximumát (Lánchíd konyak, fekete 125-ös Polski) és a népgazdaság más ágazatiból háztájiba kimenetett haszonanyagokból építkező hobbibuherát, amelynek rekvizitumai, a hétvégi házként szolgáló félbevágott Barkas-kasztnitól a  vasútállomás-betonkerítéseken át az üdülőövezeti ingatlanokba beépített irdatlan mennyiségű hullámpaláig. Egy darabka hetvenes évek.

Nekem 64 négyzetméter bokodi faház kicsit drága, de ha jövő hónapban meghirdeti valaki Aradszky László kuttyogatóját, hát durván rámegyek.

2 komment

Címkék: magyar horgász mahor

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr70333685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ekkerjoz 2008.02.11. 08:06:46

Aki Magyar Horgászt olvas, disznóvágás helyett, meg is érdemli az ilyen hirdetéseket. Ugyan kissé szkeptikus vagyok két eredeti németalföldi festmény műelemzése után, ráadásul éppen az "Érd.: Juhász..." mottó teszi a hirdetményt kicsit aggályossá, el tudom képzelni, hogy felad egy ilyen hirdetést.

Régen találkoztam egy Pannóniával, amit azért akartak dupla áron adni, mert Vámosi János neve volt a forgalmiban az első tulajdonos. Vannak sokan, akik szeretik egykori és jelenlegi hírességek dolgait használni, Kádár János óráját és vadászpuskáit is pillanatok alatt eladják úgy kétévente, pedig nem sok volt neki. Szegény Zámbó Jimmy mercije viszont nem akar elkelni.

Érthetetlen.

gringo 2008.02.11. 09:27:34

Számomra a műfaj csúcsa az a hármas Golf volt, ami maga Joseph Ratzinger, alias XVI. Benedek pápa tulajdonában állt. Érdekes párhuzam Jimmyvel, hogy az eBay-en meghirdetett árverésen nem érték el a minimál árat sem. Az autó további sorsáról sajnos semmit sem tudok.

news.softpedia.com/news/A-Volkswagen-Golf-from-1999-costs-244-000-USD-1692.shtml
süti beállítások módosítása