HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

Kárász, a trükkök királya

2008.05.07. 00:01 csiró géza

Vége a padlószőnyegen hanyatt fekve romlott kurvát játszó, sparhelt lábú tacskók világának - a víz alatt kosarazó aranyhal ante Portas!

Nos igen, mi tudtuk, a kutya akármilyen jámbor és értelmes tekintetű, IQ terén valójában nem veszi fel a versenyt a közönséges aranyhallal, hogy az álló pénisszel az éjszakai buszjáratok előtt ide-oda rohangáló, teljesen idióta macskáról már ne is beszéljek.

Comet, a jenki kárász azért a pikkelyesek között sem számít középszerűnek, több trükköt tud, mint egy átlagos magyar megélhetési vállalkozó. Erős az amerikai fociban, nem mozog ügyetlenül a kosárpályán sem, ha kell, lead egy rögtönzött performanszot latin táncokból, sőt gazdája vízbe ejtett péniszgyűrűjét is visszaapportírozza.

Az eddigi Guinness-rekorder egy Albert Einsteinről elnevezett fátyolfarkú példány volt, de Comet már bakfis korának derekán beérte őt.  Mestere és trénere,  az aranyhaliskolát működtető Dr Pomerleau (aki mellesleg Albertet is tanította) szerint határ a csillagos ég.

www.thesun.co.uk 

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó tudomány rekord aranyhal világrekord

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr54457539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása