HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

Akasszátok fel az önkormányzati képviselőket - update

2008.06.16. 12:19 Yozuri Béla

Mint már beszámoltunk róla, gőzerővel épül mindszenti strand. A múlt héten került sor került a tereprendezés miatt életveszélyessé vált fák jórészének kivágására. Egy horgásztársunknak sikerült megörökíteni a felemelő pillanatot, amikor előkerül a láncűrész.

 

A helyi sajtó is figyelemmel kiséri a nagyberuházást, melynek lényege, hogy egy természetes módon kialakult, és közkedvelt strandból csináljunk strandot. Olyan igazi félfamentes nájlonplázst.

"Iszapszemű" blogolvasó linkre nem kattint, ezért a cikkből idézném a katartikus jövőt vizionáló részt:

Június 22-én, vasárnap már Guinness-rekordkísérlettel spékelt országos rendezvénynek adna otthont a strand. Az eseményre Hevesi István képviselő, az önkormányzat sajtószóvivője szerint így is sor kerülhet, mert egyes részeket teljesen átadnak a nagyközönségnek.

 Egyértelmű volt, hogy ott ahol a nájlonplázs menő, ott bejön a Guiness-rekordkísérlet is. Remélem kilobbyzza az önkorményzati PR,  hogy Szintiboy  játszon a megnyitón, végülis tiszai gyerek... 

Azt is tudjuk, a város mostanában bővelkedik Országos jelentőségű akciókban, pl. nemrég futott át a városon Hídvégi-Üstökös Pál, így nem csodálkoznánk azon sem, ha az új plázsról indulna a Budapest-Dakar.

 

 

7 komment

Címkék: hülyék tolvajok tisza köztörvényesek faszszopók gecik baromarcúak kurva anyjukat

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr42523403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gatsy 2008.06.16. 12:38:12

Jó látni, hogy a mellékelt linken hozzásszólók is "elégedettek" az önkormányzat "tevékenységével".
Ha már plázs, akko rfa minek, nehogy élvezni lehessen az árnyékát. Magáról a "plázs" kialakításásról már nem is kívánok nyilatkozni...

avogadro00 2008.06.16. 13:36:20

azokra a nyaralókra a parton minek adtak engedélyt és ki?

phaidros 2008.06.16. 13:37:25

"Szavazz a háztetőről" mozgalom indulhat lassan. :(

holysmoke the one 2008.06.16. 13:47:14

igaz mi egy kicsit odébb élünk,de sajnos a képviselőtestület hasonló
www.topark.eu/

Ezt teszik pestkörnyékének legfaszább tavával,és lényegében Törökbálint egyetlen vízpartával!
Dögöljön meg az össze pénzéhes,korrupt gennyláda!

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.06.16. 14:51:35

Ezt a barbarizmust gépkarabéllyal kéne jutalmazni

losdroids 2008.06.16. 16:14:41

Nem vagyok építőipari szakember, de ezt nem értem: "A haladást nem csak a fakopáncs és a mostoha időjárás nehezíti. Nincs ugyanis elég homok. A három ideiglenesen megmenekült fa – július vége felé valószínűleg ezek is áldozatul esnek – kivágása után, azok helyéről, környezetéből is származna 150-200 köbméter. Ezzel nem számolhatnak, pedig nagy szükség lenne rá. Igyekeznek máshonnan pótolni, de elképzelhető, hogy az eredeti tervek szerint nem alakítható ki a part." Ha jól emlékszem azzal kezdődött a cirkusz, hogy elhordták a homokot, nem? A "máshonnan pótlás" azt jelenti, hogy visszavásárolják és visszahordják?

QM 2008.06.16. 16:32:02

Nem értetitek eztetet ittend ti. 40 éve kenuzgatok vizeinken, és látom az nagy fejlődést, meg az irányát. Nem úgy van az, hogy csak úgy fürikélnek a népek, a túrázok meg csak úgy bárhol kikötögetnek a parton. Akkor miből gazdagodnak nagyjaitok? Fejleszteni kell!!! Hogyan lehet le(és be)keríteni a partot, hogy aztán lét lehessen szedni érte. Ez itt a lényeg. Már látom is a Mindszenti Napok Ünnep sorozatot a tisza parton.
Amúgy Tiszacsege módra. Kikötni a parton csak "parkolásidíj" ellenében.Cserébe viszont kapsz mocskot, koszt, és zajt, meg embertömeget. A tiszán még kilométerekre arébb is a vízen úszó kólás üvegeket, sörösdobozok között lehet szlalomozni a kenukkal. A fejlődés megállíthatatlan. A fő érv: rendezetlen a folyópart. Értsd: Nem kocka alakú minden, és nincs lebetonozva minden, valamint a fű nem 2cm hússzú és nem balra dől(magyarul szélsőjobbos). Le vele!
süti beállítások módosítása