HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

Horoszkóp-július

2008.07.01. 09:57 Shepherd

Kos (március 21.-április 20.)
Érzelmekben és szenvedélyekben gazdag hónapod lesz, pont, ahogyan szereted. A forró szerelmet jobb, ha párkapcsolatodban éled meg, hiszen kedvesed könnyen féltékeny hangulatba kerülhet! A zöld szemű szörny pedig már nagyon sok kapcsolatot tönkretett nem is beszélve az éjszakai süllőzésekről! A legjobb, ha összekötöd a kellemeset a hasznossal, és olyan helyre mész nyaralni, amely bővelkedik kulturális és művészeti élményekben. Most nem csak a kalandvágy dolgozik benned, minőségi élményeket akarsz! Egy pikkerrel elvagy. Annyira fogékony hangulatban vagy, hogy szinte kötelezően szerelembe esel nyáron. A szex is nagyon fontossá válik, így a szenvedélyek szinte lángolnak majd. Ha stabil kapcsolatban élsz, akkor könnyen rajta veszhetsz a könnyelműségeden! Az sem lehetetlen, hogy pofán vágnak egy rakós görgővel.

Bika (április 21.-május 20.)
Vonzó időszakodat éled nyáron, szinte semmit sem kell tenned azért, hogy nagyon jól nézz ki. Váratlanul érnek a bókok és a szerelmi közeledések, de biztos, hogy jót tesznek az önbizalmadnak! Könnyen megeshet, hogy egy izgalmas nyári flörtnek nem is tudsz ellenállni valami eldugott csatorna parton. A műszálas otthonkában libákat terelgető kicsit borzos, aki hanyatt esik a jobb segged van mint Bodi Guszti feleségének bóktól jó választás.  Úgy is rég volt lapostetűd. A munka nyáron kicsit lassabban, döcögősebben halad, hiszen nagy kedvvel kávézgatsz a kollégákkal, s így a konkrét feladatok háttérbe szorulnak. Most több időre van szüksége ahhoz, hogy elkészülj a teendőiddel. Legyél sokkal türelmesebb saját magaddal!


Ikrek (május 21.-június 21.)
Különös, de nyáron nem vágysz annyira a társaságra, mint általában. Most kedveled a csendes helyeket, hiszen ki kell pihenned az egész éves nyüzsgést. Szívesen töltesz akár napokat is egyedül, s ilyenkor napozni vagy szunyókálni vágysz. Horgássz nyugodtan csali nélkül. Vonzó emberrel hozhat össze a sors, ráadásul úgy érzitek, hogy már ezer éve ismeritek egymást. Az a hihetetlen gyengédség, amely összeköt titeket, igazi élményt jelent majd neked. Ez a szerelem nemcsak szenvedélyt tartogat, hanem igaz barátságot is. Kiderülhet, hogy új kedvesedre az élet minden területén számíthatsz. A tudat, hogy segítséget és megértést kaphatsz tőle, új dimenziókat nyithat a szerelmi életedben. Ott kúrod el, hogy elviszed horgászni és iszapgilisztát dobsz a bikini felsőjébe.


Rák (június 22.-július 22.)
Idén nyáron kissé fáradtabb hangulatban leszel, valójában csak pihenni vágysz. Már a 12 gr-os úszó is megterhelő. A legjobb, ha a nyaraláson kívül néha egy hosszú hétvégét is beiktatsz, hiszen így visszanyerheted az erődet. A nyár nem a fanatikus munka, hanem a testi és lelki feltöltődés ideje! A munka nyáron akadályokat, nehezebb feladatokat is tartogat. Nem sok kedved lesz ahhoz, hogy bemenj a munkahelyedre, s a kollégák társaságának sem örülsz. Azért próbálj meg jó képet vágni a feladataidhoz még akkor is, ha legszívesebben otthon maradnál! Ha látják, hogy kedvetlenül dolgozol, akkor elveszítheted a jó híredet, és a munkatársaid a hátad mögött fognak pusmogni. Aztán csak forgolódsz, ha dúdolnak a büfében.  

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Ideje feleleveníteni a régi élményeket a barátokkal, s ez akkor lesz a legeredményesebb, ha közösen utaztok el. Akár egy szerelem is várhat az úton, a barátságból néha szerelem lesz! Válassz ellenkező neműt. Mielőtt belevágsz, gondold át alaposan, hiszen a flört megölheti a barátságot! Az úti cél szinte mindegy, a lényeg, hogy nyüzsgésben és sok nyári szórakozásban legyen részed. Utazz társasággal, hiszen nagyon örülsz a barátoknak! Olyan utat válassz, ahol új ismeretségeket is köthetsz. Külföldön: a horvát tengerparton a barátaival együtt érzed majd igazán jól magad! Itthon: a Balaton északi partja aktív pihenést kínálhat. A munka nyáron előrelépéseket is tartogathat, köszönhetően annak, hogy nagyon ötletes és találékony hangulatban vagy. Mindig van tehetséged a szervezéshez, de ez a képesség most még jobban megerősödik. Azért a horgász verseny szabálymódosítását ne mérlegeléskor kezdeményezd, mert szinte biztos, hogy valagba rúgnak.


Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Lételemed a munka, a nyár is sok feladatot tartogat. Szeretnél egy hosszabb utazást is beiktatni, ám kérdéses, hogy el tudsz-e szabadulni a munkahelyedről! Vedd figyelembe, hogy néhány hét pihenésre neked is szükséged van! Ne érezd kellemetlenül magad, ha kiveszed a jól megérdemelt szabadságodat! Nyáron nagyon igényes leszel a szerelemben, csak olyan flörttel éred be, amely a legszebb álmaidat teljesíti be. Ha stabil kapcsolatban élsz, akkor nem leszel képes megalkudni kedvesed rossz szokásaival. Ne legyél túl szigorú, hiszen akkor elromlik a jó hangulat! Ha folyamatosan piszkálod partneredet, akkor előbb vagy utóbb feszülten reagálsz majd. Ha pedig mindketten rosszkedvűek vagytok, akkor nehéz lesz visszahozni az örömet a kapcsolatotokba! Mondjuk te éppen le is szarod. A munka nyáron kiváló előrelépési lehetőségeket tartogat számodra. Ez köszönhető a pontosságának és a kimagasló szakértelmednek. Igazán szorgalmasan dolgozol, s ennek meglesz az eredménye! A kitartó munka felettesed figyelmét is felkelti majd! A komolyabb feladatok kiosztásánál rád gondolnak majd. Őszig felejtsd el a pecát.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A nyáron maximalista módon viszonyul mindenhez. A munkában is százhúsz százalékosan akarsz teljesíteni, de ha elérkezik a jól megérdemelt szabadság, akkor teljesen átadod magadat a pihenésnek. A nyár érzéki hangulatban telhet el, szinte minden idődet kedveseddel szeretnéd tölteni. Ha elégedetlen vagy a kapcsolatoddal, akkor könnyen kopogtat az ajtón egy friss, izgalmas flört, amely később komoly szerelemmé fejlődhet. Nagyon fontos, hogy megéld a szenvedélyt, hiszen elemi igényed, hogy erotikus értelemben is kielégítő legyen a szerelmi életed. Ha botrányt akarsz, megúszni hord magadnál Lendvai Ildikó fényképét és kísértés esetén pillants rá.

Skorpió (október 23. - november 21.)
A munka nyáron igazán eredményes lehet a számodra. Hihetetlen hatalommal rendelkezel, határozottan tárgyalsz üzletfeleiddel, munkatársaiddal. Lényeges, hogy a másik felet is hagyd szóhoz jutni! A kölcsönösség nagyon fontos lesz a munkahelyeden és az üzleti kapcsolataidban. A nyár remek alkalmakat kínál a kapcsolataid megerősítésére. Érdemes nagylelkű gesztusokat tenned üzleti partnereid felé, de a baráti szálakat is szorosabbra fűzheted. Nem is beszélve a párkapcsolatodról, hiszen egy hosszabb, közös nyaralás csodát tehet a szerelmi életeddel! Fontos, hogy kedveseddel megoszthass néhány hét nyaralást, amely romantikus élmény lehet mindkettőjük számára. Olyan nyaralóhelyet válasszatok, ahol csak egymásra figyelhettek. Ne is vigyél botot. A legfontosabb most, hogy párkapcsolatod megbízhatóan működjön! Ezért nem is nagyon érdekelnek az új kalandok, flörtök. Ha bókot kapsz, akkor az jót tesz az önbizalmadnak, de véletlenül sem veszed komolyan a közeledést. A nyár a hűség jegyében telik majd. Kedvesed is észreveszi a megbízhatóságodat, s meg is hálálja majd, a biztonságot. Aztán majd nem tudod levakarni.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Inkább többször menjen nyaralni, hiszen minden egyes utazás új energiával tölti fel. Ideális, ha egy külföldi és egy hazai út is belefér az idejébe és a költségvetésébe. Így az egész nyárra jellemző lehet, hogy mindig fel tud töltődni energiával. Kellemesen telhet a nyár, a munkában és a magánéletben is megtalálhatja az egyensúlyt. A hétköznapok elintéznivalóit könnyen levezényli, így arra is juthat ideje, hogy alaposan informálódjon egy utazási irodában. Adjon időt magának arra, hogy kiválassza a legjobb utat! Kösse össze a kellemeset a hasznossal! A vízi szórakozások nagyon élvezetesek, de még jobb, ha közben némi víz alatti tornát is beiktat a napirendjébe! Így az izmai is feszesebbek lesznek, szinte észrevétlenül tűnnek el a zsírpárnák! A munka nyáron megújulhat az ön számára. Új lehetőségek, új üzletfelek léphetnek be az életébe, így akár teljesen ismeretlen területen is kipróbálhatja az ügyességét és tudását. Nagyon sok praktikus ismeretet tanulhat meg, amelyek később az előrelépését szolgálják. Belép az életébe a tigrismogyoró.

Bak (december 22. - január 20.)
Máskor meglehetősen visszafogott, s a kapcsolatait is áthatja a kezdeti bizalmatlanság. Nyáron azonban oldott hangulatban lehet, s a szerelemben is önfeledten viselkedik. Újjávarázsolhatja párkapcsolatát, s ha egyedül van, akkor izgalmas kalandokban lehet része. Fogékony lesz az örömre és a szerelemre, így izgalmasan telik majd a nyár! Nyitottsága elbűvölheti kedvesét, vagy igénye szerint találhat egy vonzó partnert magának. Ha az új szerelmet választja, akkor szakítson a régi rossz szokásaival! Gondolja át, hogy a régi kapcsolataiban mennyit hibázott. Ha folyamatosan ismételgeti a rossz beidegződéseket, akkor az új szerelem is megkopik, és végül tönkremegy. Higgye el, csontikat dugni titokban az orrba majd az asztalfölé hajolva, kipotyogtatni nem vicces.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A nyári napokban szereti otthonában meghúzni magát. A rekkenő hőségben ahhoz sincs kedve, hogy kitegye a lábát az utcára. Ha van légkondicionáló berendezése, akkor kifejezetten élvezi, hogy a hűvösben olvasgathat. Nem vágyik arra, hogy túl messzire utazzon. Most sokkal kevesebb a kalandvágy önben, mint máskor. Jó ötlet, ha több belföldi utat is szervez, így jobban megismeri a hazai tájakat. A lényeg, hogy jól kipihenhesse magát – ráérős ritmusra válthasson! Ciki, nem ciki fenekezzen és használjon piros műanyag karikát. Érzékeny és talán egy kicsit szeszélyes hangulatban lesz. Úgy változik a kedve, akár a nyári időjárás. Kedvese egészen zavarba jöhet ettől, s tanácstalan lehet, hogy miként tehetne az ön kedvére. Egy tisztázó beszélgetés sokat jelenthet! Ehhez azonban meg kell teremtenie a meghitt körülményeket. Nem, a susnyásban cserkelés nem az. Nincs kedve bemenni a munkahelyére, és az üzletfelekkel való kapcsolattartáshoz sem nagyon fűlik a foga. A legszívesebben teljesen egyedül dolgozna. Ha szorosan együtt kell működnie a többiekkel, akkor nagyon feszültté válhat.
 
Halak (február 20. - március 20.)
A nyár tele lehet pezsgéssel és izgalmas programokkal. Általában szeret elbújni a kis „csigaházában”, de most egészen más lesz a helyzet. Él-hal az új barátságokért, s akár még ismeretlenekkel is szívesen elbeszélget egy horgászboltban. Egészen kiterjedt társaságra tehet szert. Sokkal nyitottabb hangulatban van, mint máskor, így ismerkedni is egyszerűbben tud majd! Az új szerelem könnyen megtalálhatja, ha pedig stabil kapcsolatban él, akkor rengeteg érdekes beszélgetésre nyílhat alkalma. Minél több közös programot szerveznek, annál több közös élménnyel gazdagodnak! Ha fontos önnek kedvese, akkor gondoskodjon arról, hogy programokban gazdag nyárban legyen részük. Így egyiküknek sem jut majd ideje új flörtökre! Ne feledje, hogy veszélyes elaludni a tűző napon! Igyon kevesebb töményet. A bőrét pedig fokozottan óvja a napsugaraktól! A munka nyáron tele lesz inspiráló élményekkel. Új munkatársakkal, s könnyen lehet, hogy új helyen dolgozik majd. Sokkal nyitottabban fogadja majd a változásokat. Ha elég rugalmas, akkor az új áramlatokat a saját előrelépésére használhatja fel!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr66547319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása