HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

Horoszkóp-szeptember

2008.09.01. 16:55 Shepherd

Kos (március 21.- április 20.)

A hónap második felében szinte ölébe hull a szerencse! Addig viszont lesz néhány keményebb pillanat, felszerelés vízbeesése, csonti szájba spriccelés, keresztbe dobás. Főleg, ha el akar titkolni egy tévedést, mert a maszatolás csak tovább rontja a helyzetet. A párkapcsolatban se legyenek titkai! Ha annyiba került a napijegy akkor annyiba.

Bika (április 21.-május 21.)

Eddig szívesen vette, ha mások ötleteit kellett valóra váltani, most viszont jobban érzi magát, ha senki nem szól bele a módszereibe, és a saját feje után mehet. Pedig higgye el a tigrismogyoró hármas horgon faszság. Arra azért ügyeljen, hogy ne kötelezze el magát sok felé, mert a végén a szerelemre nem jut idő és a dévér nem úgy nyálkás.

Ikrek (május 22.-június 21.)

A lelkesedése nagyobb, mint az energiája. Alighanem megint beiratkozik néhány tanfolyamra. Minden ősszel így van, ám kevés az esélye annak, hogy valamelyiket végig is csinálja. Még azt se igen, amire pedig előre kell fizetni a tandíjat. Gondoljon vissza, a fehér jegy is mekkora marhaság volt.

Rák (június 22.- július 22.)

Most kellene kivennie a szabadságát, amikor a legtöbb ember már túl van rajta, a vízpartok csöndesek, tényleg tud pihenni. Ha elvonul a világtól, megszabadulhat néhány kellemetlen munkahelyi vitától is, amit az irigyei provokálnak. Ha nem megy, akkor használja irodai célokra a vágóhorgot.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)

Óriási lendülettel lát neki egy feladatnak, de a lelkesedés nem elég: az adminisztrációt is el kell végezni! Sőt, megeshet, hogy hiába adja tudása legjavát, még vállveregetést se kap érte, mert mindenki mást várt, és nem tudja igazolni, hogy ez volt a cél. Amennyi esze van…

Szűz (augusztus 24.- szeptember 22.)

Óriási lelkesedését néhány ellendrukker megpróbálja lelohasztani, de nem sok sikerrel. A munkában szépen halad előre, a magánéletben is boldog, de a sok stressz azért nem marad nyomtalanul: állandó fejfájás vagy gyomorgörcs kínozhatja. Igyon pálinkát.

Mérleg (szeptember 23.-október 23.)

Ha a fontos terveit meg kell osztania másokkal, akkor alaposan nézze meg, kikkel szövetkezik, és próbáljon mindenről szerződést vagy megállapodást írni, nehogy később rosszul járjon. A párkapcsolatban is az anyagiak kerülnek előtérbe. Azt a titkos visszaforgót most ne árulja el senkinek.


Skorpió (október 24.- november 22.)

Jól alakulnak a dolgai, néha hinni sem meri, hogy akadályok nélkül jut a célja felé. Ha új környezetbe kerül, lesz néhány olyan segítője, akivel első perctől félszavakból is értik egymást, és hamarosan mély barátság szövődik a sporttársi kapcsolatból.

Nyilas (november 23.- december 21.)

Anyagi terveire nagyon kedvezően hatnak a bolygók. 10-e táján ellentmondó hírek jutnak a fülébe. Ahhoz, hogy dönteni tudjon, alaposabban át kellene tekinteni a lehetőségeket. Ha most is az előítéletei alapján dönt, csalódás fogja érni. Kapjon már a fejéhez.

Bak (december 22.- január 20.)

Egy régi barátja, volt kollégája olyan kéréssel áll elő, amit nehezen tud visszautasítani, pedig jobb meggyőződése ellenére van a dolog. Lehet, hogy az ellentmondás kellemetlen, viszont gondoljon arra, hogy ezzel egy még kellemetlenebb helyzettől menti meg magát. Mindenképpen szarul jár.

Vízöntő (január 21.- február 18.)

Ön szabadszellemű, levegő jegyű, és szabadságra van szüksége, hogy gondolatait, tevékenységét szinten tudja tartani. Kellemes megjelenésű, vonzó egyéniség. Az Uránusz hirtelen fellángolásra ösztönzi. Hordjon magánál brómot.

Halak (február 19.- március 20.)

Lehetősége nyílik egy sokkal jobb beosztás (vagy egy kedvező támogatás) elnyerésére. Pályázzon tehát bátran, és ne legyenek aggályai amiatt, hogy a kollégái rossz néven veszik, ha a saját érdekeit helyezi előtérbe. Hasonló helyzetben ők is ezt tennék. Szemetek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr37643485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KiM 2008.09.02. 22:21:58

No, csak igen kevesen bízhatnak az ősz kezdetében. Na majd októberben.... :-D
süti beállítások módosítása