HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

Sarah Palinre recskáznak a magyar horgászok

2008.09.10. 11:37 szily

Ilyen még nem volt és talán sosem lesz a Szálka történetében: nyílt pártpolitikai vallomást teszünk. A Szálka teljes szívvel, lélekkel és lucskos boxeralsóval Sarah Palin republikánus alelnökjelöltet támogatja az amerikai elnökválasztáson, vagyis, csomagkapcsolás révén a McCain-Palin duót. Az ok merőben szexuális természetű. Egyszerűen letaglózott minket ez a buja, ötgyermekes alaszkai anya, aki alapállapotában is kihozná az emberből a vérmes koncérvadászt, de ha azt is tudjuk róla, hogy vadászik, horgászik és nehéz gépjárműveket vezet, az erekciónk rakósbot-távolságban verdes, mint a szponzorfogak közé keveredett horgász-szakíró.

Sarah Palin üstökösszerű karrierje abszolúte tömegkulturális természetű. A XX.-XXI- század fordulójának két erotiko-popkulutrális ikonja ötvöződik benne: a MILF és a "bögyös buksza nyálkás hallal".

(A komcsik bárhol éljenek is, elképesztően ostobák: az amerikai liberálisok azt képzelik, hogy ilyen Photoshop-művek küldözgetésével lejáratják, és nem az oltárra emelik a közönség körében a tökös alaszkai kormányzónőt. Itt olvasható egy remek poszt a Sarah Palin elleni balos sajtóhadjáratról. ):

A MILF, vagyis Mother I'd Like to Fuck iránti ellenállhatatlan vonzerő nyilván az idők kezdete óta ott munkált az ősférfiakban és ősnőkben. A "dugnivaló mama" olyan koncepció, aminek a többgenerációs családok együttélésének korában pont annyira vonzotta az érett szexmókák potenciális résztvevőit, mint a jelenlegi, atomizálódott családmodell idején.

Íme Sarah Palin:

És íme egy hivatásos MILF, Deauxma:

Hiába az atavisztikus MILF-mánia, maga a kifejezés csak 1998-ban született meg, az Amerikai pite című filben hangzott el, és azonnal szuper népszerű lett. Az előbb megnéztem, a Google 54 és félmillió találatot ad rá, nem függetlenüla  ténytől, hogy a pornóiparban így neveznek minden 25 évesnél idősebb színésznőt. Itt hívnám fel a figyelmet a világ legbalfaszabb módon elnevezett iszlám terrorhadseregére, a Fülöp-szigeteki Moro Islamic Liberation Frontra. A MILF-ek a pornóipari bemelegítés után a mainstream kultúra bástyáit is sorra foglalják el. Előrenyomulásuk érdekes módon a politikában a leglátványosabb, gondoljunk csak Julia Tyimosenkó ukrán miniszterelnökre:

Kanyarodjunk vissza a szívünkhöz elvileg közelebb álló ikonhoz, a bögyös bukszához nyálkás hallal. Azt érteni, hogy a bukszában mi a vonzó. Az is világos, hogy mit esznek egyes bukók a vadászmuffos képeken. A szimbolikát, miszerint "lőjél agyon a vessződdel".

No de miért kerül a muff mellé oly gyakran hal? Ez a kép sokmindenre magyarázatot ad:

Főleg a következővel párba állítva:

Igen, a közvélekedés - ha nem is mindig tudatosan - a halakat pinaszájú, esetleg szopós szájú lényeknek tartja. Itt persze aktív erotikus fikcióról van szó, hiszen még én sem hallottam olyat, hogy ismerős horgász akár egy márnát is szájba szexuált volna (Valu honvéd szép kifejezésével élve), pedig ki ne kívánta volna meg egy pillanatra sem a márna húsos ajkát és hetyke bajuszkáját?

 A pina/szopós száj közelében elhelyezkedő bige pompás asszociációs mezőt teremt, melynek szélső pontján talán a kétkezes öklözés, vagyis a double fisting helyezkedik el:

A harcsa egyébként a pina-hal-kombók sztárja: "Basszál meg, te kemény, bajszos kamionsofőr!" kiáltja rengeteg asszony és leány, majd a kamera előtt rácuppannak egy pocakos harcsára. Döngölős szex strandpapucsban, nem véletlenül a humoros horgásznaptárak kipusztíthatatlan toposza. Megjegyzem a harcsának olyan pompásan széles szája van, hogy le tudna szopni egy hódot is. De az már bestialitás, ami nem a mi asztalunk.

 Visszatérve a halszájhoz, szimbolikája miatt nem csak double fistinget, de leszbikus csókot is játszhatunk vele, a finomszerelékes horgászok nagyobb örömére:

Figyelmet érdemel még az a tény, hogy a combcsizma vagy gázlóruha milyen gyakran hoz magával anális képzeteket ezeken a fotókon. Íme pár példa:

 

 

 Egy olyan politikus, aki mindezeket a popkulturális izéket képes egyetlen kihívó mosolyba süríteni, természetesen nehogy érdemes a Szálka támogatására, de igazi tetteket követel tőlünk. A tervek között szerepel egy támogató parti a választások november eleji éjszakájára, combcsizmás, meztelen nőkkel a fedélzeten. A szervezés állásáról rendszeresen hírt adunk.

 

 

50 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr15655416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NYT · http://pergetes.blog.hu/ 2008.09.11. 12:50:52

Kurvajó poszt, nagyon tetszett.

Kilgore Trout 2008.09.11. 12:55:04

Nincs valakinek nem fotosoppos fürdőruhás képe Mrs.Palinról, mert az érdekelne?
És ugye a hölgy nem a Montipájtonos Michael Palin kedves neje?

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.09.11. 12:55:46

Én nem vagyok horgász, de isten a tanúm, hogy Sarah-t elvinném egy oltári fordulóra. És beleadnék apait-anyait: 3 percig csinálnám!!!

A támogató parti ötletét kiválónak tartom; be tudnék szállni 10 üveg Kőbányaival és egy maroknyi csontival.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.09.11. 12:56:39

Már csak 9 üveg Kőbányai van - most csekkoltam le.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.11. 12:57:20

Szily, te kissé beteg vagy ... de semmi baj, még belefér ;-)

Kilgore Trout 2008.09.11. 13:17:40

Szily szerintem teljesen egészséges férfiember. Aki nem így gondol erre a nőre (és férfi), na az a beteg. Szerintem

Johnny Favorite (törölt) 2008.09.11. 13:23:04

Én viszont horgász vagyok és két csalizás közt oda pergetném neki..:D

dts 2008.09.11. 13:27:15

Vicces, amikor olvasom, hogy az amcsi balos sajtó hadjáratot fojtat Palin ellen.
Lehet, hogy tényleg így van, de azért semmilyen sajtónak nem nehéz szembeállítania, amikor Palin vehemensen érvel a házasságon kívüli szex ellen és a családerkölcs mellett, miközben 17 éves lánya most fog több hónapos terhesen férjhez menni...

A republikánusok a támadásoktól csak még jobban imádni fogják, persze, csak azért kíváncsi lennék, ezt hogyan dumálják ki.

Egyébként meg a magyar szemüvegen keresztül balosnak nevezni az amcsi liberális sajtót azért elég meredek...

2008.09.11. 13:30:45

Kilgore Trout
Nem: a szóban forgó hölgy férjét Todd Palinnek hívják.
És valóban: Mrs. Palin már negyven felett jár, de ahhoz képest... Ejha :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.09.11. 14:00:48

Kilgore Trout, Michael Palin tősgyökeres angol, és biztos vagyok benne, hogy messze elkerül minden republikánust. Vagy te a Monthy Python-ban annyira konzervatívnak ismerted meg? :-)

csalamádé 2008.09.11. 14:03:25

"Megjegyzem a harcsának olyan pompásan széles szája van, hogy le tudna szopni egy hódot is." WEHEHE!! Te állat! :D:D:D

lajosss 2008.09.11. 14:05:17

Egyszeru,ez a no tenyleg nem fiatal,meg van is ot gyerek,es tenyleg jol nez ki van benne valami...
amit eddig irtam mar alapbol rikasag,politikusnal meg plane,es nem beszelve arrol O az uj amerikai alelnok,mert ugye mar nemgondolja senki hogy neger lehet elnok amerikaban,meg akkorsem ha ol lenne a legalkalmasabb,amerika meg nem erett meg ra.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.09.11. 14:11:41

VicGilson 2008.09.11. 13:30:45

"Már" negyven felett jár?!

Ejnye, barátom, nem tudom, hány éves vagy, de előbb-utóbb te is rájössz, hogy a negyvenes nők... nyam-nyam...

Bizonyám!

És ezt üzenem lajosssnak is, aki azt írja"ez a nő tényleg nem fiatal".

Udo Trauschgeritzer 2008.09.11. 14:23:38

No, és ahogy az első képen Sarah markolja az égnek megerdő pecabotot...? Az senkit nem hoz tűzbe...?

Udo Trauschgeritzer 2008.09.11. 14:26:04

Az izgalomtól remegett a kezem, elnézést....

megerdő=meredő

egysegelem 2008.09.11. 14:34:40

Ez most ilyen jofejkedes akart lenni? Nem igazan jott be.....

báró Csekonics 2008.09.11. 15:28:44

40+ a csaj és így néz ki?
Akkor nem csodálom, hogy 5 gyerek is van...
Átlag magyar családanya 5 gyerek és 40 tavasz után úgy néz ki, mint a leharcolt bányaló, tisztelet a kivételnek :-(
Igaz, lehet neki eggyel könnyebb élete van?

szily 2008.09.11. 15:37:10

re: dts

"Egyébként meg a magyar szemüvegen keresztül balosnak nevezni az amcsi liberális sajtót azért elég meredek..."

Az amcsi liberális sajtó természetesen sokféle, és a nagyon jótól a szemétig mindenféle színvonalat képvisel, de attitüdjében - főleg választások táján - a "beszpidezett Vásárhelyi Mária a 168 óra szerkesztőségének közepén a barna veszélyről sikoltozik"-vonal a legjellemzőbb rá. Palint egészen nevetséges módon leginkább azért támadják a keleti és nyugati parti szandálista véleményformálók, mert kulturálisan különbözik tőlük (vadászik bakker, de úgy állítják be, mintha emberre vadászna), amit képtelenek megemészteni.

vau · http://www.holdkomp.hu 2008.09.11. 15:38:07

...es igazi vallasifanatikus orult rufke, aki vaszleg Szilynek a fogaskereket ajanlana mint a faszbekapas passziv szereploje.

szinte latom, hogy egy igazsagosabb vilagban kimaszik a lakokocsijabol es lovoldozik a lugerrel mosomedvekre, es kozben istent elteti.

plusz akinek a marnarol eszebe jut, hogy faszra kene huzni, na az tenyleg kibaszott beteg.

pinaszaju halak... szilynek le kene tennie a matchet es hazamenni megdongetni az asszonyt.

vau · http://www.holdkomp.hu 2008.09.11. 15:42:35

szily:

ez eros csusztatas, igazi redneck republi borzalom az a no ot gyerekkel, plusz egy fel unokaval. kb hallom a szajabol ahol koveteli h mindenkinek legyen otthon egy geppuskafeszke es szo nelkul agyonlohessen barkit a birtoka +- 2 merfoldes savjaban.

a republikanusok siman debilek.

zug_a_volga 2008.09.11. 15:50:18

Ez nagyon gyenge lett. Szokásos, indexes, témaszegény, nyílt pinázásos, szopatós szenny. Semmiből indulva sehova se jut. Nem tudom mire jó.

Szily, ezért fizetnek?

báró Csekonics 2008.09.11. 16:08:19

vau 2008.09.11. 15:38:07

'pinaszaju halak... szilynek le kene tennie a matchet es hazamenni megdongetni az asszonyt'
:-D van benne valami...

Külföldi Viktor 2008.09.11. 16:08:19

na és mér van a pinának halszaga? (népiesch találós kérdés, bibliai válasszal)
és milyen hal a pinarágó?

báró Csekonics 2008.09.11. 16:10:37

Külföldi Viktor 2008.09.11. 16:08:19

Na és melyik a legfinomabb szilva?

Kúrcsány Ferenc 2008.09.11. 16:12:23

vau, basszál meg egy tonhalkonzervet

rognork 2008.09.11. 16:33:25

sztem jó volt. helyenként száraz a szálka mostanság, meg poszt sincs minden este. amúgy meg pornóajkú már volt az indexen dunai balinozás okán.

Leeroy of SMV Design 2008.09.11. 19:28:02

Addig meg ugye kutya nem foglalkozott Mrs. Palinnel, míg ki nem derült, hogy Káin jobbkezeként fog funkcionálni (reményeim szerint nem).

vau · http://www.holdkomp.hu 2008.09.11. 19:41:13

atvehetne az en jobb kezem bizonyos funkcioit mondjuk.

Hiszia Piszi 2008.09.11. 20:37:37

Nekem kifejezetten tetszett.Megvizsgálta a témát alaposan:)

Nápolyi maszti 2008.09.11. 21:30:46

Műfaji bravúr. Jobboldali szexposzt. Vagy posztszex. Fábri nyomdokain. Hasonlóképpen fárasztó, és enyhén gyomorforgató.

pdjames 2008.09.11. 21:36:51

kúrcsány, tök gáz lehet olyan embernek lenni, mint amilyen te vagy.

ORGASMUSFORSCHER 2008.09.11. 22:10:45

Lí háj!!!!!! (= szuper kínaiul)

Így kell írni a hamburgerzabálókról s mindenféle kaukuszt kell elemezgetni, teletűzdelve a cikket 10.000 számadattal + fontoskodással....

(Egyszer már volt cikk arról is az index-en, hogy milyen jó lábai vannak Schmidt Máriának... s milyen igaza volt a szerzőnek.... ez csak öröm, hogy indexes is tud konzervatív pipire gerjedni, nemcsak liberálisra!!!! hurrá)

Ez egy szuper cikk (=lí háj), csak így tovább!!!

Esetleg valami kínai/japán/ázsiai témában is lehetne valami hasonlóval előrukkolni, hogy felkeltsük a nagyérdemű érdeklődését a jövő földrésze ellen, mert S. Palin ide vagy oda, azért lassan de biztosan mennek le az amcsik is a lejtőn, nem csak mi s jönnek fel az ázsiaiak.... azaz lehet készülni az uralmukra....

É2I 2008.09.11. 22:16:57

Szerintetek hogy lehet halászós, vadászós szavazatokat fogni. Hát így! Ennyi.

Amúgy én csodálom azokat a nőket akik 2-3-5 gyerek után is megtartják magukat nőnek és nem térnek át holmi szárazföldi bálna mutációra. (Mielőtt leherapnátok a fejem; tudom hogy ez nem mindenkinek egyszerű. Genetikai örökség,dns, stb.)

Ugyanakkor a férfi népség számára a 40+ éveiben járó szép és tökéletes/jó alakú hölgyek igen is vonzók (lehetnek; tagek: kor, ízlés). Aki még hozzáteszi a férfi nép hobbi, sport (;-) tevékenységét az jó pr háttérrel rendelkezik.

Nekem is van egy munkatársam, akinek három gyereke van. Az egyik már több mint 16 éves, az anyja simán elmehetne vele diszkóba és nem mint gardedám. :)

A halas asszociációkra meg csak annyit: az animal nem kenyerem, bár a naptár jó, mégha perverznek tűnik is imitt-amott.

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2008.09.11. 22:40:13

Timosenkó, nem Tyimosenkó. Nem kéretik kétségbe vonni, okoskodni, vitatkozni. Így van, és kész.

schawo2 2008.09.11. 23:16:14

Pók: azért lehetnél kicsit bőbeszédűbb is. Timosenkó lehet abban az esetben, ha az ukrán nyelvben az i nem lágy. Én nem tudok ukránul, ha te igen, akkor légy oly kedves fejtsd ezt ki, mert érdekel. Ha orosz lenne, egyértelmű lenne a Tyimosenkó átirat, de sajnos ukránul kevesebben tudnak, Magyarországon.

kujoon 2008.09.12. 05:24:40

Miért undorító a ponytyal csókolózni?

Nemcsak azért, mert túl kicsi a szája,
Hanem mert a ponty gusztustalan, undorító;
Kihányja a belét aki kipróbálja...

(Holló színház) :D

teabore 2008.09.12. 07:48:19

a hölgy 1964-ben született, vagyis 44 éves.

ekkerjoz 2008.09.12. 08:01:21

Alaszka nagyon király hely, kicsi a népsűrűség, egymillió acre föld még csak zsebparcella, hatalmas őserdők, szép hegyek, ezernyi halban gazdag tó, a vadászoknak ott a rengeteg vad.
Repülőgép licenszre 30+30 óra a kötelező gyakorlat, és már lehet is (nappal) avelni.
Csak az a milliárd szúnyog nem lenne, meg a durva tél.

Zordon Blue 2008.09.12. 08:16:46

Miért kerül Index címlapra egy cikk, ami tele van pinákkal és baszással? Sajtóról beszélünk, még ha elekronikus formában is. Ez nem hír, még csak nem is érdekes. Ha valaki MILF-ekre akar csöpögni, megtalálja a forrást a neten, de ne csináljunk már a legnépszerűbb(?) elekrtonikus sajtólapból bulvár-pornó-blikkklónt.
Nem itt van a helye.

Netuddki. 2008.09.12. 09:19:32

Azért más a blokkolnám és más a szavaznék rá. De nem sokára úgyis kiderül.

józan' 2008.09.12. 09:24:09

Z B: Az Index már jó ideje egy "elektronikus bulvár-pornó-blikk klón", ha még nem vetted volna észre ;d

joeramirez · http://automeo.blog.hu/ 2008.09.12. 10:07:15

Kibaszott csúnya szavakat olvastam és ezen gecire felháborodtam, hogy fröcsögné arcon a posztoló egy sereg szarvasmarha...

Zahal 2008.09.12. 10:22:31

Timosenkót meghúznám, az tuti. Nézzétek meg milyen csinik a lábai és jó nagy széles bukszája van.:-))
de ez a kormányzónő sem rossz. biztos ki van éhezve a fiatal répára.

nately 2008.09.12. 11:18:17

Inkább ilyen kinézetű politikus csajok, mint ez az alaszkai és ukrán nő!!Mi magyarok meg büszkélkedhetünk Lendvai Ildikóval....
Ja,és mifelénk az egyik halat pinareszelőnek hívják.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.09.12. 11:36:29

Zahal 2008.09.12. 10:22:31

Hát én egy ötöst bírnék elképzelni, ha nagyon muszáj: Júlia, Sarah és alulírott egy 4 x 3 méteres matracon, negyediknek szily egy törhetetlen üvegfal mögött odaszíjazva egy székhez, hogy se a lányokhoz, se magához ne tudjon nyúlni, az ölében egy kurvanagy balinnal.

hejjoe 2008.09.12. 11:42:54

Szerintem nagyon rendben van! Nem kell ez az álszent, pina-faszfóbiás duma, nem az rtl klub főmüsoridejében vagyunk! Akinek nem teccik menjen el önkéntes ORTT ellenőrnek!

gratula a cikkhez!:)
süti beállítások módosítása