HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

Víz

2009.01.14. 09:00 ekkerjoz

Keresgéltem a neten mindenféle dátumok után, nehéz mindent fejben tartani, adózási határidőket, családi események dátumát, közérdekű információkat.

A Víz Világnapjának időpontját, és hozzá a 2009. évi rendezvényeit akartam megkeresni, botor gondolat volt. Hamar találtam persze egy sematikusnak tűnő weblapot, www.vizvilagnap.hu cím alatt, ahol papírcsónakos üzeneteket lehet kihajtogatni az intróban, majd Doktor Fodor, környezetvédelmi miniszter (?) üdvözöl, a tőle megszokott bölcstelen gondolatokkal. Továbbmenvén akad itten kéremszépen országos pályázati kiírás, de nem valami vizes környezetvédelmi dolog, affenét, szlogenre, plakátra lehet próbálkozni. Lezáródott családi és egyéb vetélkedőkről kapunk hírt, letölthetjük a Vízvilágnap összes médiapromóciós anyagát, van pár link, környezettudatos persze, vízügyesek és nemzeti parkok oldalai érhetők el.

Legjobban a galéria (nézegető) tetszett, benne Doktor Fodor, néhány különböző fajanszwc, pár politikusember, és sok ártatlan polgár.

Nem semmi egy oldal, kérem. Nézzenek rája.

A Víz Világnapjának 2009. évi programja nem derült ki.

Szólj hozzá!

Címkék: szürrealizmus fokgazdálkodás természetes vizek

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr67876503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása