HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

King's City frissítve

2009.10.01. 16:00 ekkerjoz

 

Ötmillió turista? 70-81 hektáron? Évente? Fasza. 

Ha tényleg kiemelt kormányzati figyelmet kapott a terv, tán figyeljünk oda mi is. Elvileg nyilvános kell legyen a földcserétől kezdve a kivonáson keresztül a tervezésig minden olyan eljárás, ami az állami, vagy önkormányzati vagyonelemeket érinti.

Eddig egyetlen ilyen hivatalos honlapon nem találtam még csak utalást se, de biztos felületesen kerestem. 

Amúgy szinte minden a legnagyobb rendben van, üvegzseb elkötelezettség mindenütt.

Fülcsi meg járkálhat az ügyészségre egy pákozdi lőtér miatt.

Persze, az Natura2000 oltalom alatt áll, míg a természetes vizekre semmilyen figyelem nem jut.

A kommunistákra mindig jellemző volt, hogy elsőnek a saját fajtájukat ritkították meg, aztán lecimboráltak akár az ördöggel is. Mindezt közérdekből, a magasabb emberi minőség hitében, és reményében.

Szarházi banda.

Update I.: 05.21.

Először is King's City vóna a név, amit a gigaprojekt visel.

Ajánlok szeretettel egy korrektnek tűnő írást, érdemes elolvasni.

Ahogy a neveket olvasgattam, ismerősnek tűntek korábbi ingatlanfejlesztési biznicekből, amelyekbe Shlomo Shlomovitz bebukott projektjei után kutatva akadtam. 

A csapat mindig talál olyan településeket, ahol a polgármester, meg a testület egy része sorra beszopja a dumát a városa jövőjéről, amit csak és kizárólag a gáláns és tőkeerős üzletemberek nagylelkű befektetési szándéka garantál. Aztán csodálkoznak, ha a nagy tervekből igen kevés valósul meg.

Update II.: 05.24.

Index cikk megint.

Update III.: 05.28.

És megint.

Update IV.: 10.01.

Mi minden ráfért az arcukra a pofájukra.

4 komment

Címkék: hülye idióta velencei tó kommunisták szürrealizmus természetes vizek david admon joav blum

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr661132737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vilheim 2009.05.20. 21:02:21

Hi-he-tet-len!
Elképesztő!
Van bátorságuk elgondolni, mernek róla beszélni, sőt, már tervezik is... Arcátlanság.
Ekkerjoz kissé finoman fogalmazott a szarházi bandával. Ez a mocsok is onnét szivárog, ahonnét a Koi herpesz. Az is visz mindent, a pontyok és gazdáik legnagyobb bánatára...

fűrészpor · http://www.pallas70.hu/tanfolyam/aruterito-tanfolyam.php 2009.10.07. 11:56:21

Felfordul a gyomrom...
Ez egy olyan, ügy, ami egyszerűen elképesztő álszentséget takar.
A hülye is tudja, hogy miről van szó, de a kedves fejesek a Kossuth téri ingyen cirkuszban csak bambán vigyorognak és tapsikolnak, ehhez a kiemelt lehetőséghez.
Kiemelt lehetőség neki, arra, hogy több pénzt zsákoljanak be saját célra. A mindenkori kormányok egyetlen célja, hogy a lehető legtöbbet tollasodjanak a 4 év alatt.
Olyan apróságok, mint a természeti kincsek végessége, nem érdekli őket.
Velencei tó megvolt, akkor most jöhet egy olyan befektető, aki két budai ingatlanért és egy alföldi tanyáért elcserélheti az egész Balaton partot és gyógyszer gyárat épít a partjára. A vizet kiszivattyúzza és a tó közepére egy atomerőművet épít, a nukleáris hulladékot, pedig az egykori tófenék alá teszik.
Eközben
az MSZP és a Fidesz nyugodtan kávézgat, mert
minden tuti.

Kocapecás 2009.10.16. 13:34:16

Lessz rajta egy pár miliárdos haszon a befektetőnek, ha végül is egy nem várt fordulattal, szálloda meg kaszinó helyett felparcellázzák az egészet üdülőnek, étteremnek, meg ilyeneknek (azért lehet, hogy ezt már egy páran majd előre megsejtik). Az illetékes elvtársak is bezsebelik a nagy motyót. Munkalehetőség meg az üdülő építésen is van. Mit kell itt rinyálni a tó miatt? Nem az a baj apám, hanem az, hogy ezt simán lehet. Rohadt az egész rendszer. (Nekem meg nem jut egy fillér se belőle, francba!)

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2010.06.08. 18:23:41

Rákérdezhetek, hogy mi a kapcsolat Sukoró és Shlomovitz között?

Éppen most megy valami hasonló Esztergomban, tegnap írtunk róla:

www.szeretgom.hu/content/62823-piramis-helyett-meg-egy-off-shore-hatteru-fekete-listas-ceg-esztergomban
süti beállítások módosítása