Nyár végén a Szálka három szerzője, Shi Manó, a szenvedélyes vízijárműgyűjtő, Szily László, a rasztafariánus horgászmódszerek professzora és Hintamester, aki multiblogger és Gerendás Péter-rajongó kiegészülve Bede Mártonnal, aki nem horgászik, csak szeret enni, szóval ez a négyes elindul, hogy a Baja-Szeged tengelyen megkeresse, hol, melyik vendéglátóipari egységben mérik a legjobb halászlevet.
Alapvetően Baja-Szeged, Duna-Tisza összecsapásról van szó, tehát budapesti, balatoni vagy kisalföldi helyek nem szerepelnek a programban, viszont minden olyan vendéglátóipari egység szóba jöhet, amelyik belül van a Paks-Mohács-Szeged háromszögön.
Szinte biztosan támadunk olyan esteblished helyeket, mint Szegeden a Kiskorossy, az Algyői, az Öreg Körössy és az étteremkalauzban halászlébajnoknak hirdetett Jobb Mint Otthon Kisvendéglő, esetleg még a Fehértói és Roosevelt téri
halászcsárda bejátszhat.
Baján persze a Véndió, a Sóbri és a Damjanich utcai halászcsárda jöhet szóba elsősorban, aztán a Duna-szekcióban ott van még a mohácsi (szent mihály tér), a dunaszekcsői (Duna Gyöngye Halászcsárda), a paksi, a dunakömlődi.
Akinek van ötlete, hogy milyen helyre érdemes még elmenni a környéken, írjon, plz!