HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

Ajánlattételi Felhívás

2008.02.18. 17:26 Shepherd

Ajánlattételi Felhívás és Ajánlati Felhívási Dokumentáció
Az alábbi tárgyban meghatározott, egyszerű közbeszerzési eljáráshoz.
Ajánlatkérő:
Szalka.blog.hu
Beszerzés tárgya:
SIKETFAJD 6 lóbadzset könnyű felderítőjármű
http://indafoto.hu/hinta/image/476697-a2f4ad27/details/xl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Ajánlattevő!
A SZÁLKA, mint Ajánlatkérő a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 299. § (1) bekezdés b) pontjában rögzített feltétel fennállása alapján egyszerű közbeszerzési eljárást kezdeményez. Kérjük, hogy a beszerzés tárgyának teljesítésére jelen ajánlattételi felhívás feltételeinek és előírásainak megfelelően szíveskedjenek ajánlatot adni.
A közbeszerzés mennyisége:
10 db SIKETFAJD 6 lóbadzset könnyű felderítőjármű
http://indafoto.hu/hinta/image/476697-a2f4ad27/details/xl ( 3 év vagy 100 000 km garancia (jótállás), üzembe helyezés, vagyonszerzési illeték, átírás )
A szerződés meghatározása, aminek megkötése érdekében ajánlatot kérnek:
szállítási szerződés
A szerződés időtartama vagy a teljesítés határideje:
a szerződés aláírását követő két hónapon belül
A teljesítés helye:
Szatmárcseke palaj
Az ellenszolgáltatás teljesítésének feltételei, illetőleg hivatkozás a vonatkozó jogszabályokra:
- a szerződés finanszírozásához a fedezet az Ajánlatkérő költségvetésében rendelkezésre áll,
- az ajánlat elkészítésével és benyújtásával kapcsolatban az összes költség (az eljárás eredményétől függetlenül) Ajánlattevőt terheli,
- az ellenszolgáltatás kiegyenlítése magyar Forintban (HUF), az Ajánlattevő által kiállított számla alapján, a számla dátumát követő 2415 napon belül történik,
- a teljesítés során Ajánlatkérő előleget nem ad,
- késedelmes teljesítés esetén a hatályos magyar jogszabályok szerinti késedelmi kamat jár.
Az ajánlat bírálati szempontja:
Az Ajánlatkérő a nyertes Ajánlattevőt a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás bírálati szempont alapján választja ki.
Az Ajánlattevő pénzügyi és gazdasági, valamint műszaki, illetőleg szakmai alkalmasságának igazolására kért adatok és tények (ajánlattevőtől és a 10%-nál nagyobb mértékben bevonni kívánt alvállalkozótól):
- A Kbt. 66. § (1) bekezdés d) pontja szerint nyilatkozat a 2005., 2006. és 2007. évi mérleg szerinti eredményről
- A Kbt. 67. § (1) bekezdés a) pontja szerinti nyilatkozat az előző 3 év (2005., 2006., 2007.) jelentősebb, a beszerzés tárgya szerinti szállításairól (legalább az ellenszolgáltatás összege, a teljesítés ideje, a szerződést kötő másik fél megnevezésével)
Annak meghatározása, hogy mely körülmények megléte, illetőleg hiánya vagy azok milyen mértékű fogyatékossága zárja ki, hogy az ajánlatkérő az ajánlattevőt, illetőleg a közbeszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozót alkalmasnak minősítse a szerződés teljesítésére:
- ha a 2005., 2006. és 2007. évek átlagában mérleg szerinti eredménye negatív volt
- az elmúlt 3 évben (2005., 2006. és 2007.) nem rendelkezik évente legalább 1 db, a közbeszerzés tárgya szerinti referenciával (szállítással).
Annak meghatározása, hogy Ajánlatkérő hiánypótlási lehetőséget biztosít-e:
Ajánlatkérő az eljárásban hiánypótlási lehetőséget nem biztosít.
Az ajánlattételi határidő:
2007. február 29.
10:00 óra
Az ajánlat benyújtásának címe:
Szatmárcseke, palaj.
Az ajánlattétel nyelve:
magyar
Az ajánlatok felbontásának helye és időpontja:
2007. február 29.
10:00 óra
Szatmárcseke, cigány kocsma
Annak meghatározása, hogy az eljárásban lehet-e tárgyalni, vagy a benyújtott ajánlatok tárgyalás nélkül kerülnek elbírálásra:
A szerződéskötés tervezett időpontja:
Az eljárásról készült összegzés ajánlattevőknek történő megküldését követően.
Az ajánlattételi felhívás megküldésének napja:
2007. február 18.
Egyéb információk:
- Ajánlattevőknek nyilatkozniuk kell, hogy nem tartoznak a Kbt. 60. § (1) bekezdés a)-g) pontjai és a Kbt. 61. § (1) bekezdés a)-c) pontjai alá
- Ajánlattevőknek nyilatkozniuk kell, hogy a teljesítés során nem vesznek igénybe a kizáró okok hatálya alá tartozó alvállalkozót
- Az ajánlatnak tartalmaznia kell Ajánlattevők Kbt. 70. § (1) bekezdése szerinti nyilatkozatot
- Az ajánlatot 1 eredeti és 1 másolati példányban, írásban és zártan, jelen felhívásban meghatározott címre közvetlenül személyesen vagy postai úton kell benyújtani az ajánlattételi határidő lejártáig. A postai kézbesítésből eredő valamennyi kockácat Ajánlattevőt terheli,
- Az Ajánlattevő az ajánlatban – kifejezetten és elkülönített módon, mellékletben – közölt üzleti titok nyilvánosságra hozatalát megtilthatja,
- ha az ajánlattételi határidő lejártáig nem nyújtott be legalább három ajánlattevő ajánlatot, az ajánlatok felbontása nélkül az ajánlatkérő újabb, a 299. § (1) bekezdésének b) pontja szerinti ajánlattételi felhívást küld Ajánlattevőknek. Ennek során azt az ajánlattevőt, aki ajánlatot nyújtott be, ismételten fel kell hívni ajánlattételre azzal, hogy a benyújtott ajánlat fenntartható, feltéve, hogy az ajánlattételi felhívás feltételei időközben nem változtak meg. Ha az újabb ajánlattételi felhívás alapján ismételten nem nyújtott be legalább három ajánlattevő ajánlatot, az ajánlatkérő a benyújtott ajánlat, illetőleg ajánlatok alapján bírálhat.

6 komment

Címkék: 6 közbeszerzés siketfajd lóbadzset könnyű felderítőjármű

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr31344439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pikula · http://ilovebp.blog.hu 2008.02.18. 20:52:53

Ez a kep, hat ez valami zsenialis :D

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2008.02.19. 02:58:45

Ezt a képet maga alkotta?
Igen kiváló, grafikailag*.
A szövegen meg nem bírtam átrágni magam.

____________
(*Kivéve, hogy az "egyenlőre" szó helyett ebben a kontextusban még mindig "egyelőre" írandó, további értesítésig. Ezt csak úgy gecizésileg. Elnézést. Nem én voltam.)

Pacho · http://pacho.blog.hu 2008.02.19. 04:49:15

Atyaúristen aki teremtette ezt a szent földet itt, hát a fejemben a megpattant rugók kiverték a szomszéd erre illetékes házból kilátásra szólgáló üvegeszközeit. Amúgy csak azért nem merem bejenteni hogy jót kacagtam rajta, mert félek a szatmárcsekei itélőbíróság azon véleményétől, miszerint: "Na ez nemvicces, mit röhög?"

B-road · http://szetbaszazideg.blog.hu 2008.02.19. 07:26:11

a jarmuvon jol kiveheto az elso illetve a hatso valto is, ellenben mindket esetben csak 1db lanckerek lathato.
Gondolom a tobbit alcazasi celzattal optikailag vizualizalhatatlanna tevo bevonattal kell ellatni, ami jelenleg nagyon koltseges, en darabjat 30milliard-ert tudnam csak szallitani.

Chuk Sal Mho 2008.02.19. 09:01:50

Mint kozbeszerzesben tapasztalatokkal rendelkezo (bar masik oldalrol, mint Sepherd), melyen aterzem a dolog humorat.

Gondolom, mint ajanlattevo, szeretne, ha maskor is legalabb ennyire precizen megfogalmazott ajanlatkereseket kapna, en meg, mint az ajanlatkero muszaki embre, szeretnem ha ilyen kiirasok elott megkerdeznenek minket is es nem utolag kellene kozelharcot vivni az amugy ertelmes dolgokert.

Uff.

Zseni 2008.02.20. 21:09:24

első olvasásra meghökken az olvasó, hogy mi a fasz ez, aztán elkezd nevetni majd megérti, hogy nem érti, és felsír hogy lehet valaki ennyire naturalisztikusan kubista jegyekkel telt író elmélyült egzisztenciájában hiperbolált.
süti beállítások módosítása