HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

Olajos Péter küzd a Rábáért

2008.06.14. 00:34 Shi Manó

Ezzel a névvel kemény lehet folyószennyezés ellen közdeni, de Brüsszelben úgysem tudnak magyarul. Olajos Péter, az MDF egyszem EP-képviselője igásló természetű politikus: megy és megy, és nyomatja és nyomatja. Azt nem mondhatnánk, hogy csillogó intellektusával és eredeti ötleteivel vonja magára a köz figyelmét, igaz, mentségére legyen mondva, mással sem. Van egy katasztrofálisan béna honlapja, abból sok jóra nem következtethetünk. Viszont a maga nyilván minimálisan hatékony módján, de állhatatosan küzd Rába-ügyben. Íme itt az újabb példa: levelet írt 27 EU-ország miniszterelnökének.

4 komment

Címkék: eu mdf környezetvédelem rába rába habzás olajos péter

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr58519554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ekkerjoz 2008.06.14. 12:15:16

Balfasz módon rákattantam a kedves EP szenátor weblapjára, oszt megrémültem, egy negyedóráig megy a jóember arczáról szóló fotósorozat intro, nem mertem kikapcsolni. Látható mindenféle egzotikus és egyéb turista helyen, különféle politikai celebek társaságában, sőt a pápa őszentsége is kezet fog vele az egyik fotón, biztos töprengtek is utána a haverok, ki ez a fehérruhás hajlott öreg Olajos Péter mellett. Látjuk még kanyonban, hajón, sőt gatyában motorozva, axelrose-kendőben.
A nyomasztó intro egymillió fotója közül egyikre sem tudnám ráfogni, hogy munka közben készült.
Kedves Olajos Péter, küzdjön bátran. Majd figyelem, milyen ügyes.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.06.15. 20:29:07

"Web design: Sylva Kft.
Honlapfejlesztés: Infomatix Kft."

Kedves Olajos Péter! Egy dolgot tehet, amíg még nem késő: törje el a Sylva Kft. és az Infomatix Kft. illetékeseinek kezét. Az összeset.

Köszönöm.

ekkerjoz 2008.06.15. 22:23:08

Nem lennék meglepve, ha kiderülne, közeli cégek segítettek a politikus úrnak webarczulatot építeni. Illetve akkor lennék meglepve, ha semmi köze nem volna a kájeftékhez.
De hát én roppant cinikus vagyok, biztosan teljesen alaptalanul, ugye.
Különben is, teljesen mindegy, a politikus nem ember, nem is lehet emberként ábrázolni. Legyen politikus, "oszt dógozzon", ahogy nagyapám mondta a Népfront titkárról.

gatsy 2008.06.16. 09:54:31

Nekem pölö nagyon bejönnek a lex Rába "kampányához" kapcsolódó plakátok...és nem csak a viszonalg fedetlen testű hölgyemények miatt. :D
süti beállítások módosítása