HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

Horoszkóp-augusztus

2008.07.29. 11:17 Shepherd

Kos (március 21.- április 20.)

A Kosok elemükben érzik magukat, mindössze amiatt aggódhatnak, hogy túlságosan rámenős, céltudatos kommunikációjuk nem talál célba, vagy nem azt a hatást éri el, amire számítottak. Legyenek kicsit türelmesebbek, lassítsanak, rengeteg félreértést és vitát kerülhetnek el, a hónap során, ha tudatosan intézik, előre eltervezik dolgaikat, és nem engednek utat indulataiknak! Kurvaanyázva nem lehet normális etetőanyagot keverni. Ahhoz elmélyültség kell és nyugalom. Ha tehetik, mozogjanak rendszeresen, figyeljenek testük jelzéseire, ellenkező esetben egy rossz mozdulat, egy kisebb baleset könnyen kikényszeríthet belőlük most egy kis kényszerpihenőt! Bár ugye olimpia, fotel, sör.

Bika (április 21.-május 21.)

A Bikák nem igazán tudnak mit kezdeni magukkal, nyugtalanabbak a szokásosnál és munkahelyükön sem megy minden gördülékenyen. Nem képesek most tisztán látni dolgaikat, hajlamosak magukat olyan elképzelésekbe, téveszmékbe lovalni, aminek nincs túl sok realitása. Simán felköthet most a balinólom felé egy körforgót amennyi esze van. Éppen ezért a hónap során ne vágjanak bele komolyabb vállalkozásba, ne tűzzenek ki hosszabb távú, meghatározó célokat maguknak, rengeteg sikertelenségtől és kudarcélménytől kímélik meg magukat. Csak bevált, ismert vízre menjenek. Ugyanakkor pénzügyeikben, befektetéseikben kedvező fordulatot vehetnek a dolgok, de ezt ne próbálják meg kikényszeríteni, mindössze legyenek résen és fogadják el a sorstól a felkínált lehetőséget!

Ikrek (május 22.-június 21.)

Az Ikrek sikerekre csak a munkahelyükön számíthatnak, annak ellenére, hogy figyelmük sokrétű, mégis ügyesen részt vesznek a cég távlati terveinek meghatározásában, és akad pár figyelemreméltó ötletük. Ne próbáljanak most azonban ügyeskedni, kiskapukat keresni, hiszen rögtön falakba ütközhetnek vagy megtalálja őket a törvény keze. Főleg a vízirendőrökkel vigyázzanak, a büntetés összegéből simán kijön a hiányzó mentőmellény. Sajnos anyagi téren váratlan fordulatokkal kell számolniuk és semmiképpen sem javasolt, hogy most vágjanak bele valamilyen befektetésbe. Most ne vegyenek stcroix blankot Fuji orsótartóval Gyömrőn. Párkapcsolatukban most kisebb-nagyobb feszültséggel kell számolniuk, és ha nem fordulnak kölcsönös megértéssel és szeretettel egymás felé, akkor bizony a hónap végére elveszíthetik párjukat! Tudom, hogy nem bánná de akkor is.

Rák (június 22.- július 22.)

A Rákoknak most céljaik eléréséhez mindenféle furfangjukra szükségük lesz, ahhoz hogy meg tudják oldani feladataikat most komoly szellemi befektetés és kapcsolati tőke szükségeltetik. Lelkükben mindettől függetlenül nincs háború, most a harmónia uralkodik életükben. Ha eddig nem voltak szabadságon, most mindenképpen ragadják meg az alkalmat, a csillagok minden oldalról támogatják most pihenésüket, kellő energiával és várakozással tekintenek az új élmények felé és anyagiakban is biztosított a kellemes pihenés. Picsamód irigyli is Őket az asztrológus.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)

Az Oroszlánok nemcsak egy új hónap, hanem születésnapjuk kapcsán most új szolár évük elé nézhetnek, így csillagaik kihatása erősebb, hosszabbtávú, mint a többi jegy esetében. Most induló évük kezdete sok problémát, feladatot hoz magával, sőt életükben komoly változások várhatóak életévük során. A törvénnyel, igazsággal kapcsolatos dolgaik hosszabbtávon még akkor is kedvező fordulatot jelentenek életükben, ha most veszteségként könyvelik el magukban ezek jelenlegi kimenetelét. Kiválóan alkalmas az esztendő az Oroszlánok számára házasságkötésre, mind a Jupiter, mind a Szaturnusz kedvező hatásai segítik majd frigyüket. Az eseménydús esztendőhöz azonban rengeteg energiára lesz szükségük, és ha nem osztják be megfelelően erőtartalékaikat, akkor bizony rengeteg feszültség és kimerültség színesíti majd hétköznapjaikat. Ne dobáljanak most műcsalit, fenekezzenek pontyra, karosszékből.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 22.)

A Szűz hölgyek Vénusz hatására megnövekedett kisugárzása komoly vonzerőt jelent most környezetük számára, rengeteg bókot, elismerést söpörhetnek most be a másik nemtől. Szingli Szűzek most több jelentkező közül is választhatnak, döntsenek okosan, legyenek racionálisak, de ne az érzelmeik rovására, hagyják magukat elvarázsolni és élvezzék, éljék az életet. A szűz urak viszont most nem fognak dugni, menjenek nyugodtan horgászni. Párkapcsolatban élő Szűzek most sorozatos kísértéseknek lehetnek kitéve, ha fontos számukra Szerelmük, családjuk tudni fogják hogyan döntsenek. A mondással ellentétben most nemcsak a szerelemben, hanem anyagi téren is kedvező fordulatokkal számolhatnak, a szabadság kivitelezése azonban ebben a hónapban sem lesz annyira sima ügy, mint amilyennek így hónap elején látszik, készüljenek fel a váratlan fordulatokra! ( Mi tudjuk, de nem mondjuk meg. )

Mérleg (szeptember 23.-október 23.)

A Mérlegek egy nagyon jó hónap elé nézhetnek, munkájukban elismerésre számíthatnak és céljaik, elképzeléseik is elvárásaiknak megfelelően alakulnak. A Neptun kedvező hatására, most kevésbé varázsolják el magukat, viszont kellő érzékenységgel fogadják környezetük, barátaik, munkatársaik problémáit és igyekeznek orvosolni azokat. Mindössze a kommunikáció jelenthet problémát, nem mindig tudják megfelelően képviselni saját érdekeiket, és hiába érzik úgy, hogy tisztán fogalmaztak, bizony számos félreértésre is sor kerülhet a hónap során. Ne keseredjenek el, és semmiképpen ne érezzék ezt támadásnak, derűs nyugalommal oldják meg a felmerülő problémákat, meglátják, nyugalmuk, vidámságuk másokra is átragad! Beleszarós hónap ez.

Skorpió (október 24.- november 22.)

A Skorpiók most munkahelyükön lesznek kénytelenek plusz energiákat befektetni, és bizony még így is konfliktusokkal, feszült helyzetekkel kell számolniuk. A háttérben komoly érdekellentétek húzódnak, ezért nem érdemes kötniük az ebet a karóhoz, vitákba bocsátkozniuk igazuk bizonyítására, ez ugyanis újabb bonyodalmak elindítója lehet, érdemes átgondolni megéri-e az erőfitogtatás vagy nyertesek nyugalmával kezelik az eseményeket. Ha harcba bocsátkoznak, előfordulhat, hogy a sors balesettel, műtéttel próbálja meg leállítani az eseményeket és az életük igazán fontos színterére fordítani figyelmüket. Itt az ideje, hogy megtanuljon végre széthúzott ólmozással gubanc nélkül dobni. A család jelenti most a biztos hátországot, bár a Skorpiók most kevésbé fogadókészek arra, hogy meghallgassák mások problémáit, inkább, ha tehetik, most ők öntik ki a lelküket és hol máshol tegyék ezt, ha nem szeretteik vagy egy részeg halőr előtt.

Nyilas (november 23.- december 21.)

A Nyilasoknál most bizony kenyértörésre kerülhet sor életük fontos területein. Előfordulhat, hogy le kell mondaniuk jelenlegi céljaikról, és áldozatokat kell hozniuk a továbblépés érdekében, még akkor is, ha ez anyagi veszteséggel jár. Fogjanak vissza a lendületből, ne azonnal próbáljanak más dolgokba, lehetőségekbe belevágni, most indítandó vállalkozásaik, szerződéseik ugyanis elég kockázatos befektetésnek ígérkeznek. Talán ezek a feszültségek nyomják rá bélyegüket szabadságukra is, és ha nem sikerül elvonatkoztatni munkájuktól, bizony a kikapcsolódás sem lesz az igazi, pedig az új dolgokba belevágni, új lendületet venni csak kipihent testtel és lélekkel lehet!

Bak (december 22.- január 20.)

A Bakok azzal szembesülnek, hogy senkit sem érnek el telefonon, mindenki szabadságon van, így viszont ők is hátráltatva érzik magukat munkájukban. Helyezzék át most életük súlypontját és próbáljanak társukra, családjukra és a kikapcsolódásra koncentrálni, sokkal több sikerélményt, boldog pillanatot rejt életük ezen területe. Tegyék félre most kötelességtudatot, hiszen önfeledt perceket hozhat a társas sport, ha az idő engedi rendezzenek távdobó bajnokságot 100 gr-os ólommal egy bevásárlóközpont parkolójában családjukkal, barátaikkal és meghitt, szenvedélyes alkalmakat kínál a párkapcsolatuk is, a választás, a lehetőség csak rajtuk múlik!

Vízöntő (január 21.- február 18.)

A Vízöntők nem fogják sikerszériaként elkönyvelni a hónapot, nehézségekre, ellenségeskedésre derül fény munkahelyükön és valószínűleg nem is fogják érteni, hol maradtak le és hogyan fajulhattak így el a dolgok. Mindebből adódóan indulataik, hol szétfeszítik őket, hol a teljes kimerültség, fáradtság érzésével kell szembesülniük. Szerencsére azonban tiszta fejjel látják a dolgokat, így saját önbecsülésük nem sérül, az igazság is az oldalukon áll, bár ennek bizonyítása még várat magára. Ha tehetik, vegyenek ki pár nap szabadságot és töltsék kedvesükkel, családjukkal az időt, velük bátran megbeszélhetik, ami a lelküket nyomja és komoly segítséget, támaszt jelenthet most társuk csendes támogatása is! Mondom CSENDES !

Halak (február 19.- március 20.)

A Halak tervei jól alakulnak, kellő lendülettel tudják végigcsinálni a hónapot még akkor is, ha eddig nem voltak szabadságon. Ugyanakkor fájó pont lehet most az anyagiak kérdése, ahol bizony komoly kiadások apasztják pénztárcájukat. Párkapcsolatuk sem felhőtlen, hajlamosak most párjukkal olyan jelentéktelen dolgokon is vitatkozni, ami mellett máskor vállrándítva elmennek. Nem lesz egyszerű most a hivatali ügyek intézése, ha tehetik, ezt halasszák későbbre, és jobban teszik, ha törvénnyel sem húznak ujjat, ne vezessenek gyorsan és ne parkoljanak tilosban, ne horgásszanak engedély nélkül, ha nem akarják havi kiadásaikat tovább növelni!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr1590727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása