HTML

Szálka

Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Heroikus küzdelem az első nyilvánosan közvetített vágótokívásért.

Friss topikok

  • Don Pármezán: @gringo: A fokgazdálkodás jó dolog volt, mert az is csak volt már, múlt időben. Minket, kisszersz... (2019.07.21. 20:44) Sumák hálózás árvízkor
  • Mária Kosztolányi: Bóni-fok, Bóni Antalról kapta a nevét, ha többet szeretnél tudni róla szívesen mesélek. A Bóni gró... (2019.03.21. 00:49) Bóni gróf varsát húz a faszára.
  • csiró géza: @nyubocs: Türelme nem volt hiábavaló. (2019.03.09. 12:53) Cifrafosat a vajhal
  • Vélemény Pista: ? (2019.02.24. 11:45) Lota lota to Kerka
  • WildBear: @Girhes Joe: Látom, erre 9 év alatt nem jött válasz, pedig engem is érdekelt volna.. (2018.02.17. 17:00) Tiltott módszerek III.

Linkblog

Elektromos halászattal az olvasóközönségért (ehavi médiafigyelő)

2008.08.07. 15:36 Yozuri Béla

Már arra gondoltunk, abbahagyjuk a havi médiafigyelő rovat írását. Kezdetben a nyomtatott szaksajtóban megjelenő az állatkínzás határát súroló fotók verték ki a biztosítékot. Mára úgytűnik ezek végleg kivesztek a lapokból, de maradtak a néha fájóan buta cikkek, agymosó reklámok, etikátlanságok.

Bár nagy Lantos Jani rajongók vagyunk, de a HV-ról, melynek címlapján most ő látható, képtelenség komoly fizikai fájdalom nélkül írni.

Önmagunk és az olvasók kímélése érdekében ezért kezdjük az ehavi SSH-val. Igazából nem az a fájdalmas, hogy egy "szakcikk" alcímében ekkora baki van  (rakósbotos bot----jézus, és felkiálltójel, mintha monjduk ember lenne a marson), hanem a cikk olvasása közben megy fel a pumpa. Kiderül, a szerző számára különös élvezetet nyújt a mondat tagolását szolgáló vesszők sztohasztikus elhelyezése, és mágikus vonzalma a lila színű csőgumihoz. Noha tisztában van vele, hogy XTA 13m-es botja 3. generációs, és ultrahangos felületkezést kapott, de az már nem, hogy pl. a felületkezelés egy szó... 

 

A MAHOR sem kíméli idegeinket. A legkártékonyabb, és legkedveltebb orvhalászmódszer, az elektromos halászat bemutatásának 2. részéhez érkezett cikksorozata. A szerkesztő kiemelt szövegben tudatja a nagyérdeművel, hogy noha az olvasóközönségnek is kinyílt a zsebében a bicska az első rész olvasata után, de a full story akkor is le lesz nyomva a t. publikum torkán, az "ismerd meg, hogy véleményt mondhass", nem tudom ki által kiötlött elv alapján. Gyorsan ránéztem a Payam e Mojahed nevű Afgán lapra, vajon a világnak egy konfliktusokkal, erőszakkal terhelt szegletében is bevett szokás különféle pokolgépek, molotov koktélok, vállról indítható rakéták bemutatása a terrorizmus elleni harc jegyében? Nem találtam effélét. Szerintem nem véletlen.

3 komment

Címkék: kommunisták szürrealizmus elmebeteg szerkezetek csökös hágli prudens szakmaiság

A bejegyzés trackback címe:

https://szalka.blog.hu/api/trackback/id/tr40604741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaszi_64 2008.08.08. 23:16:05

Hát igazad van, kevesebb a baki, de azért ez a rovatod nem marad munka nélkül hónapról hónapra! Mondjuk a "Bogáncs" sem semmi ...
Több a reklám, úgy látszik abban jobban bíznak a főszerkesztők! ;P
Azért a Mahor Rekordlistájában van harcsás kép, ami borzolja a kedélyeket, de magával az újsággal nincs bajom, ezerszer tartalmasabb, mint az "ssh"!

Z o l i ("Z") 2008.08.09. 20:27:38

Hali!

Ez a szlogen,amit fent olvastam tetszik nagyon:
"Élővizek mindhalálig! Nyálka, pikkelyek, síkosság, fokgazdálkodás. Ébredő horgászok a halászat, a Mohosz és a többi kommunisták ellen."
Főleg az utolsó mondat!

Mostanában azt nyomozom,h miért tiltották ki a horgászokat a Lágymányosi öböl területéről és,h ez nem törvénytelen-e.
Persze,ha valami elfogadható indokot mondanak v. találok,elfogadom.
Ha esetleg tudna valaki segíteni ez ügyben,előre is köszönöm!
A többi sporttárs nevében is.

Üdv.: Z.

zug_a_volga 2008.08.11. 16:58:02

Már nagyon várom a következő számot, melyben a kézigránátos halászat fiziólógiájáról, történetéről (szovjet-orosz vastag kapaszkodó gyökerek, neoszadista oldalágak) olvashatunk. Talán az első ezer lapvásárló kaphatna befűzésben (dudorodna a lap egy kicsit - hát istenem) egy ajándék kukoricagránátot, könnyített biztosítószeggel.

Továbbá követelem az elektromos horgászat rekordlistáját.
süti beállítások módosítása